Arkadaşlar sistemin belirlediğim parçaları yukarıdaki gibidir. Sizden ricam bellek (16 GB) ve güç kaynağı tavsiye etmeniz. Ve son olarak kurduğum sistem hakkında düşüncelerinizi söylerseniz memnun olurum. (Bellek ve güç kaynağı için bütçe max. 750 TL) İyi sosyaller.
Arkadaşlar sistemin belirlediğim parçaları yukarıdaki gibidir. Sizden ricam bellek (16 GB) ve güç kaynağı tavsiye etmeniz. Ve son olarak kurduğum sistem hakkında düşüncelerinizi söylerseniz memnun olurum. (Bellek ve güç kaynağı için bütçe max. 750 TL) İyi sosyaller.
@ydagli42 Yanlış anlamayın. Böyle bir sistemi yetersiz gücü olan bir güç kaynağına bağlamak istemem. Bu 550w yeterde artar kanınıza nasıl ulaştınız ? Yani yanlış anlamayın eleştiri olarak demiyorum veya tersler gibi ayrıntılı açıklama istiyorum. Biraz garibime geldi böyle güçlü bir sisteme 550w güç kaynağı. Son olarak şuanda spora gidiyorum. Vereceğiniz cevaba geç yazabilirim.
Kart için Nvidia tarafından tavsiye edilen güç 500W. Yani 600W 80+ Bronze hayli hayli yeterli olacaktır. İleride SLI düşünüyorsan işler değişir daha yüksek güce sahip bir PSU almalısın.
Güç kaynağı platinum sertifikalı tam modüler seçtim. Uzun vadeli kullanacağın ve değiştirmesi zor olduğu için bütçenin büyük bölümünü PSU'ya ayırdım. RAM'ide frekans yüksekliğinin oyunda hemen hemen hiç etkisinin olmadığını düşününerek şu an 16GB piyasadaki en hesaplı RAM olduğu için tercih ettim.