750 TL klavye önerisi

Inwesper

Hectopat
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır klavye araştırması yapıyorum bununla ilgili birkaç konu daha açtım fakat onlara pek ilgi gelmedi son kez tekrar deneyeceğim.
Kod yazmak ve oyun için kullanacağım.
Aradığım özellikler:
-Kaliteli Switch.
-Suya ve toza dayanıklılık (olmasa da olur ama olursa iyi olur)
-Rampage Gamepower tarzı markalar olmayacak.
-Rahat kullanım tuşlara sert değil de dokunduğumda çalışacak.
-Kablosunun sağlam olması.
-Büyük Shift ve enter tuşu.
-En az beni 4-5 yıl götürmesi.
Bütçe: 500-750 TL [çok az üstüne çıkabilirim)
Not: Karar verip indirim bekleyeceğim.

Gözüme çarpan klavyeler;
Sizce nasıllar önerileriniz neler?
ASUS ROG STRIX adlı klavyeyi denedim fakat hatalı ürün yollandı biraz daha araştırmak için iade ettim Shift tuşu küçüktü.

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır klavye araştırması yapıyorum bununla ilgili birkaç konu daha açtım fakat onlara pek ilgi gelmedi son kez tekrar deneyeceğim.
Kod yazmak ve oyun için kullanacağım.
Aradığım özellikler:
-Kaliteli Switch.
-Suya ve toza dayanıklılık (olmasa da olur ama olursa iyi olur)
-Rampage Gamepower tarzı markalar olmayacak.
-Rahat kullanım tuşlara sert değil de dokunduğumda çalışacak.
-Kablosunun sağlam olması.
-Büyük Shift ve enter tuşu.
-En az beni 4-5 yıl götürmesi.
Bütçe: 500-750 TL [çok az üstüne çıkabilirim)
Not: Karar verip indirim bekleyeceğim.

Gözüme çarpan klavyeler;
Sizce nasıllar önerileriniz neler?
ASUS ROG STRIX adlı klavyeyi denedim fakat hatalı ürün yollandı biraz daha araştırmak için iade ettim Shift tuşu küçüktü.
AOC GK500'ü almayın çünkü aldıktan bir süre sonra tuş basmama sorunu yaşayan bir sürü kişi var.

Scope bayağı kaliteli klavye ama bu tip ufak klavyeler fazla konforsuz geliyor bana. XPG summoner beğendim bilek desteği iyi gibi şahsen tercih ederdim fiyatı da oldukça güzel. Benim kullandığım bu ama mecha membran diye geçiyor alalı 4-5 sene oluyor üzmedi.

Scope bayağı kaliteli klavye ama bu tip ufak klavyeler fazla konforsuz geliyor bana. XPG Summoner beğendim benim klavyeme benziyor ve mekanik bilek desteği iyi gibi şahsen tercih ederdim. Benim kullandığım bu ama mecha membran diye geçiyor alalı 4-5 sene oluyor üzmedi.

Teşekkürler hocam bu klavyeyi de inceleyeceğim.
Hocam klavyeyi inceledim fakat bana mekanik bir klavye gerekiyor ayrıyeten Razer ürünleri biraz gereksiz pahalı gibi geliyor öneriniz için teşekkür ederim. @kino

Son düzenleme:
Teşekkürler hocam bu klavyeyi de inceleyeceğim.
Hocam klavyeyi inceledim fakat bana mekanik bir klavye gerekiyor ayrıyeten Razer ürünleri biraz gereksiz pahalı gibi geliyor öneriniz için teşekkür ederim. @kino

Ben rahat kullanım ve ömür için dedim, genelde bu fiyata iyi mekanikler de bulunduğu için bu model biraz keyfi tercihe giriyor. XPS Summoner o klavyeler arasında gayet iyi geldi bana da.

Ben rahat kullanım ve ömür için dedim, genelde bu fiyata iyi mekanikler de bulunduğu için bu model biraz keyfi tercihe giriyor. Xps Summoner o klavyeler arasında gayet iyi geldi bana da.

Hocam ya XPG Summoner'ya da ASUS ROG STRIX alacağım kararımı verdim fakat ASUS'ta büyük CTRL tuşu olduğu için biraz ona yanaştım ama Summoner'ın bilek desteği çok güzel.
ASUS'u dediğim gibi daha önceden aldım fakat hatalı ürün gönderildi Shift tuşu küçüktü.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı