750 TL klavye önerisi

Ömer Kurşun

Kilopat
XPG Summoner MX Blue RGB klavye ben bunu düşünüyorum da sizin tavsiyeniz var mı?

Bu klavyeyi öneririm:

[TRY741.65]Gamakay TK68 Mekanik Klavye 68 Tuşlar Üçlü Mod Bağlantısı Kablolu Type-C / BT5.0 / 2.4G Kablosuz, Alıcı Gateron Anahtarlı ASA / XDA Profili PBT Tuşları Çalışırken Değiştirilebilir RGB Oyun Klavye Bilgisayar Çevre Birimleri from bilgisayarlar ve ofis on banggood

Ürün Wireless ve Bluetooth'lu isterseniz kablolu kullanabilirsiniz. Hızlı kargo ve BGRATON kodunu kullanın.

Bu XDA ve ASA profilin farkı ne acaba? bir de site güvenilir midir?

XPG Summoner MX Blue RGB klavye ben bunu düşünüyorum da sizin tavsiyeniz var mı?
Ben 7 aydır kullanıyorum. Klavyeden beklentilerinize göre sorularınızı cevaplayabilirim. benim gözümde 6/10 luk bir klavye. Eğer bütçenizi 200-250 lira kadar yükseltebilirseniz HyperX Alloy Origins öneririm.

Ben 7 aydır kullanıyorum. Klavyeden beklentilerinize göre sorularınızı cevaplayabilirim. Benim gözümde 6/10'luk bir klavye. Eğer bütçenizi 200-250 lira kadar yükseltebilirseniz HyperX alloy Origins öneririm.

Oyun oynamak için alacağım klavyeden pek anlamam bana kaliteli bu fiyata iyisi falan yok denildi görüntüsü hoşumada gitti çünkü XPG markasını beğeniyorum ve sen nesini beğenmiyorsun söylersen ona göre fikrim oluşabilir bu klavyeye.

Öncelikle klavyenin yazılım problemi var ve hafızası yok. Yani yazılım üzerinden ayar yaptıktan sonra bilgisayarı kapatıp açarsanız ancak yazılımı tekrar açtığınızda yaptığınız ayarlar geliyor. Bu fiyat bandındaki bir klavyede benzeri olmayan bir dezavantaj. Onun dışında keycapleri ABS ve doğal olarak çok ucuz bir hissiyat veriyor ayrıca parmak izi vb tutuyor. Kablosu aşırı kalın ve kaba. Üstündeki 2.0 USB portu stabil değil yuvasında oynuyor. Bu fiyat bandında rakiplerine kıyasla tek artısı suni deri bir bilek desteğiyle gelmesi. Fakat bilek desteği de klavyeye yapışık olduğu zaman tam anlamıyla bir destek sunmuyor. İyi bir konfor için desteği klavyeden biraz önde tutmak gerekiyor.

Peki 750-800 bandına ne önerirsin çünkü klavyeye çok para bayılmak istemiyorum mouse kulaklığa iyi para verdim biri ses kasma için mouse a da gecikmesi düşük olsun falan diye ama klavyeye 1K vermek çok mantıklı gelmiyor.

Keycap profillerinin farkları şöyle:

@Xeonayp ın önerdiği klavye güzel bir klavye gibi görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…