750 TL klavye önerisi

Bütçe
750₺

yalcin561

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar, sürekli yazı yazan biriyim ama evimiz küçük olduğu için çok istediğim mekanik klavyelerden kullanamıyorum. Bu yüzden düşük profilli klavyelerden kullanıyorum şu anki kullandığım klavye Philips SPT8294 bu tarz RGB'li sessiz ama kablosuz klavye arıyorum kendim çok araştırdım ama bulamadım 750₺ ye kadar da bütçem var bu kriterlerde bildiğiniz klavye var mı?

Aslında red Switch mekanik klavye alabilirsiniz. Blue Switch gibi ses çıkarmaz ve güzel de hissiyatı vardır. İnternetten sesine bakabilirsiniz. Ben bunu öneririm. Kablolu ama sağlam üründür.

K60 RGB Pro Cherry MX Low Speed. Mekanik ama oldukça sessiz. İncelemeni öneririm.

Sizce red switch kablosuz klavye alsam ses sorunum olmaz mı? İzlediğim videolarda yinede sesi bayağı yüksek gibi geldi bana.

Örneğin:

Bu klavyede gayet güzel kesinlikle alınabilir. Aslında sesi normal membran klavyelerden biraz fazla çatur çutur ses yapmıyor ama sanırım size uymuyor ben o zaman membran klavye bakayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…