Neden beğenemediğinizi daha detaylı bir şekilde açıklar mısınız? Attığınız 2 kulaklıkta kendi ses kartlarını kullanıyorlar.HyperX ürünü almayın. En azından kulaklıklarını. HyperX Cloud 2 ve Cloud Alpha S kullanmış birisiyim. Kaliteli değiller. 1,5 2 yılda fişi çektiler. Verdiğiniz paraya yazık olur. Şu anda HyperX Cloud Alpha S'i kullanıyorum fakat yeni bir kulaklık arayışı içerisindeyim.
Neden beğenemediğinizi daha detaylı bir şekilde açıklar mısınız? Attığınız 2 kulaklıkta kendi ses kartlarını kullanıyorlar.
Hepsinin belli başlı ve neredeyse aynı sebepleri var, sırasıyla açıklayacağım.İkisinin de kendine ait ses kartı olması demek iyi oldukları anlamına gelmiyor.
Her ikisi için söylüyorum.
-Deri pedler çok hızlı soyuluyor.
-Mikrofonu tak-çıkar yapa yapa yalama oluyor. Bir süreden sonra, nadiren cızırtı yapabiliyor.
-HyperX Cloud 2 aldığım günden beri dip sesi vardı. 7.1'ini söylemiyorum bile.
-HyperX Cloud Alpha S için aynısını söyleyemem. 7.1 kapalı iken dip ses çok çok az duyuluyor. 7.1'ini yine söyleme gereği duymuyorum.
-İki kulaklıkta 1,5 2 yıldan sonra cızırtı yapmaya başladı.
Daha söylememi ister misiniz?
İlk olarak 2 kulaklığında ses kartı zayıf, bunu demeye çalışıyorum.
-Cloud Alpha ek olarak kumaş ped ile geliyor, soyulma, terletme yaparsa kolaylıkla değiştirebilirsiniz.
-Bu tamamen kullanıcıya kalmış, günlük 1-2 çıkarışta bir şey olacağını zannetmiyorum.
-Kulaklıklarda cızırtı duyulması ses kartı, mikrofonun cızırtılı olması, oturmaması demek, çok zorlamazsınız ki sizi suçlamıyorum.
E hocam her deri ped zamanla yırtılır, özel bir durum yok ki, mikrofonda cızırtı olayını çözemedim ama Cloud II çok eski bir kulaklık ve sorunları olabiliyor, bu yüzden Alpha'yı öneriyorum.Bu konuda haklısınız.
Kumaş pedler, deri pedler kadar ses yalıtımı yapmıyor. Bunu siz de biliyorsunuz.
Emin olun, zorluyorum.
Hyper x almaktan vazgectim acikcasiİkisinin de kendine ait ses kartı olması demek iyi oldukları anlamına gelmiyor.
Her ikisi için söylüyorum.
-Deri pedler çok hızlı soyuluyor.
-Mikrofonu tak-çıkar yapa yapa yalama oluyor. Bir süreden sonra, nadiren cızırtı yapabiliyor.
-HyperX Cloud 2 aldığım günden beri dip sesi vardı. 7.1'ini söylemiyorum bile.
-HyperX Cloud Alpha S için aynısını söyleyemem. 7.1 kapalı iken dip ses çok çok az duyuluyor. 7.1'ini yine söyleme gereği duymuyorum.
-İki kulaklıkta 1,5 2 yıldan sonra cızırtı yapmaya başladı.
Daha söylememi ister misiniz?
Bu ucunden hangisini onerirsiniz?Corsair HS60 PRO Surround 7.1 CA-9011213-EU Gri Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Corsair HS60 PRO Surround 7.1 CA-9011213-EU Gri Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com Corsair Void RGB Elite USB Premium 7.1 CA-9011203-EU Siyah Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair Void RGB Elite USB Premium 7.1 CA-9011203-EU Siyah Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Void RGB Elite USB Premium 7.1 CA-9011203-EU Siyah Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele...www.akakce.com Corsair HS70 Bluetooth CA-9011227-EU Mikrofonlu Kablolu ve Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Corsair HS70 Bluetooth CA-9011227-EU Mikrofonlu Kablolu ve Kablosuz Oyuncu Kulaklığı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
siz kullanıyorsunuz galiba void elite i nasıl sizce ses kalitesi olarak?Corsair HS60 PRO Surround 7.1 CA-9011213-EU Gri Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Corsair HS60 PRO Surround 7.1 CA-9011213-EU Gri Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com Corsair Void RGB Elite USB Premium 7.1 CA-9011203-EU Siyah Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair Void RGB Elite USB Premium 7.1 CA-9011203-EU Siyah Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Void RGB Elite USB Premium 7.1 CA-9011203-EU Siyah Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele...www.akakce.com Corsair HS70 Bluetooth CA-9011227-EU Mikrofonlu Kablolu ve Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Corsair HS70 Bluetooth CA-9011227-EU Mikrofonlu Kablolu ve Kablosuz Oyuncu Kulaklığı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com