750 TL limit ekran kartı önerisi

Nerede 4 gb yazıyor acaba link atın 4 gb modelini mi yazıyor önceki yorumda msi 4g alın yazmışsın sadece.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bana dediysen videoda gördüğün gibi R9 380 4gb yazıyor kardeş.

O kart çok eski kardeş 3 sene götürmez büyük ihtimal dx12 bile desteklemeyebilir.

Yok hayır size demedim. 700-750 tl arasına kart var dedi egehan arkadaşın biri de link at dedi bizde 2 gb lik modeli attık. Arkadaş 4 gb lik 700-750 tl ye model varsa linkini atın demek istemi galiba o yazmıyor onu demek istedik ama olabilir o da kötü birşey demek istemedi muhtemelen.

Düzenleme: Galiba yanlış yorumu alıntı ettin bende zaten r9 380 önerdim r9 270x değil.

Arkadaş R9 380 önermiş. Ne 2012de çıkması hocam? Ayrıca Sapphire R9 380 kartı MSI'dan daha iyidir. Sapphire tercih etmeli başlık sahibi de.

750 TL bütçe ile alınabilecek en iyi kart R9 380'dir. Kart eski yazan arkadaşı anlayamadım. DirectX 12 desteklemez falan yazmışlar. Radeon HD 7850 kartım DirectX 12 destekliyor. 1080p için 2GB modelinin yeteri olduğunu düşünüyorum, bütçeyi arttırıp 4GB almana gerek yok.

Beyler hepinize çok teşekkür ederim bugün 500tlye garantili Sapphire HD 7970 Dual-X Oc Boost Ghz Edition 3GB 384BİT GDDR5 almış bulunmaktayım. Kart daha elime geçmedi bütün testleri yaptık furmark, valley, 3dmark gibi. Yeni kartlar yolda diye böyle bir tercih yaptım zaten r9 280x ile aynı sanırım bu kart. Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.

Beyler hepinize çok teşekkür ederim bugün 500tlye garantili Sapphire HD 7970 Dual-X Oc Boost Ghz Edition 3GB 384BİT GDDR5 almış bulunmaktayım.
Helal olsun kardeş bu kartı o fiyata bulduysan gayet iyi bir karttır keyfini çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…