Arkadaşlar bugün içinde MSİ GTX 1060 Gaming X bulunduran bir sistem topladım fakat monitörü görerek almak görüşüne sahip olduğumdan monitörü almadım. Başlıkta da belirttiğim gibi 750 TL'ye oyun odaklı monitör almak istiyorum. Fakat film falan da izlerim. Bütçe fiyatına değecekse maksimum 800 TL olabilir. Vatan Bilgisayar, Mediamarkt veya Teknosa'dan alma düşüncem var. Bu akşam gidip alacağım. Kafamda da beğendiğim monitörler var ama sizde tavsiyede bulunabilirsiniz. Bugün içinde yardımcı olursanız çok makbule geçer.
Kafamdakiler:
Yukarıda da dediğim gibi film izlemeyi severim ve genelde yatağa uzanarak izlerim. Bu yüzden alacağım monitörün ekranı yukarı aşağı oynarsa çok güzel olur ve öğrendiğim kadarı ile TN panele sahip monitörler yandan bakınca kararma yapıyormuş. Bu da benim için büyük bir dezavantaj olur herhalde. Uzun lafın kısası IPS veya VA panel olursa çok daha iyi olur. Buna bağlı olarak da SAMSUNG LC24F390FHMXUF bu monitörü çok beğendim. Ama dediğim gibi parasına değecekse TN panele de hayır demem.
Kafamdakiler:
- AOC G2260VWQ6 21.5 inç Full HD Gaming Monitör
- ASUS VS248HR 24 inç Gaming LED 1920x1080 1ms HDMI DVI VGA VESA Monitör
- SAMSUNG LS24D330HSX/UF 24 inç D-Sub / HDMI 1 ms Full HD Led Gaming Monitör
- SAMSUNG LC24F390FHMXUF 23.5 inç 4ms (Analog+HDMI) Full HD FreeSync Curved Oyuncu Monitör
Yukarıda da dediğim gibi film izlemeyi severim ve genelde yatağa uzanarak izlerim. Bu yüzden alacağım monitörün ekranı yukarı aşağı oynarsa çok güzel olur ve öğrendiğim kadarı ile TN panele sahip monitörler yandan bakınca kararma yapıyormuş. Bu da benim için büyük bir dezavantaj olur herhalde. Uzun lafın kısası IPS veya VA panel olursa çok daha iyi olur. Buna bağlı olarak da SAMSUNG LC24F390FHMXUF bu monitörü çok beğendim. Ama dediğim gibi parasına değecekse TN panele de hayır demem.
Son düzenleyen: Moderatör: