750 TL oyuncu faresi önerisi

Habibi41

Decapat
Oyuncu fareyi alacağım. Elim orta boyut. Tutuş pek fark etmiyor. Fareyi Teknosa vatan MediaMarkt 3'ünden birinden almak zorundayım. Bütçe 750. eğer alınabilecek bir ürünse bütçede artış olabilir.

Hocam çok önemli değilse bu mouse o fiyatlardaki en iyilerden birisi

Ama mağaza satış fiyatları 900'den başlıyor kararı siz verin derim

Onun yerine mağazada daha uygun olan bu var 800TL bu ürünler internette çok çok daha uyguna bulunabiliyor.

Hocam çok önemli değilse bu mouse o fiyatlardaki en iyilerden birisi.

Ama mağaza satış fiyatları 900'den başlıyor kararı siz verin derim.

Onun yerine mağazada daha uygun olan bu var 800TL bu ürünler internette çok çok daha uyguna bulunabiliyor.

DeathAdder V2 Mini alsam olmaz mı daha ucuz hem ne kadar fark var aralarında.

Bakman gereken tek şey farenin kendi ağırlığı yaklaşık 10-12 yıldır SteelSeries Rival 100 kullanıyorum bozuldu yine aldım kırıldı yine aldım şu an üretimi yok ama olsa yine alırım :) demek istediğim setup hevesin yoksa aşırı pahalı ışıklı cartlı curtlu ekipman alma parana yazık. Kalburüstü gamer mouselerin içinde ağırlık oluyor mouse eline uygunsa ağırlığı uygunsa en dayanıklı olanı al uzun yıllar kullan.

Bakman gereken tek şey farenin kendi ağırlığı yaklaşık 10-12 yıldır SteelSeries Rival 100 kullanıyorum bozuldu yine aldım kırıldı yine aldım şu an üretimi yok ama olsa yine alırım :) demek istediğim setup hevesin yoksa aşırı pahalı ışıklı cartlı curtlu ekipman alma parana yazık. Kalburüstü gamer mouselerin içinde ağırlık oluyor mouse eline uygunsa ağırlığı uygunsa en dayanıklı olanı al uzun yıllar kullan.

Hocam o zaman sizde bir mouse önerseniz. Mesela SteelSeries Prime FPS almalı mıyım? Oda çok cezbediyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı