Hocam çok önemli değilse bu mouse o fiyatlardaki en iyilerden birisi.
![]()
Razer Basilisk V2 RZ01-03160100-R3M1 Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Basilisk V2 RZ01-03160100-R3M1 Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Basilisk V2 RZ01-03160100-R3M1 Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 878,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ama mağaza satış fiyatları 900'den başlıyor kararı siz verin derim.
RAZER DEATHADDER V2 MOUSE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
RAZER DEATHADDER V2 MOUSE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Onun yerine mağazada daha uygun olan bu var 800TL bu ürünler internette çok çok daha uyguna bulunabiliyor.
DeathAdder V2 Mini alsam olmaz mı daha ucuz hem ne kadar fark var aralarında.
Bakman gereken tek şey farenin kendi ağırlığı yaklaşık 10-12 yıldır SteelSeries Rival 100 kullanıyorum bozuldu yine aldım kırıldı yine aldım şu an üretimi yok ama olsa yine alırımdemek istediğim setup hevesin yoksa aşırı pahalı ışıklı cartlı curtlu ekipman alma parana yazık. Kalburüstü gamer mouselerin içinde ağırlık oluyor mouse eline uygunsa ağırlığı uygunsa en dayanıklı olanı al uzun yıllar kullan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.