750 TL router önerisi

ArqeNade

Megapat
Daha fazla  
Merhaba.

Kablonet kullanıyorum. Modemim CBW-383Z4. bilindiği üzere kronik problemleri olan bir model, Wi-Fi bağlantısı sağlıklı değil. Bazı zamanlar kafasına göre 50 Mbps olan internet 2-3 Mbps'lere kadar düşüyor. Böyle olduğu durumda kablo ile bağlı olan bilgisayarlarda internet stabil. Bende hem Wi-Fi menzilini biraz arttırmak ve bağlantı kalitesini arttırmak için bir cihaz arayışındayım. Araştırmalarım sonucunda Access Point veya router almam gerektiği sonucuna vardım. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu modele bakıyorum 2 gündür. Xiaomi markasının bir sürü ürününü kullanıyorum. Bu da iyidir diye düşünüyorum.
Güzel bir ürün. Sorununuzu giderir. Yalnız kullandığınız modemi bridge moda alarak kullanın. Modeme kablolu bağlayıp bütün dağıtımı router dan yapın. Modeminizin wifi si kötü olduğundan menzil genişletici olarak performans alamazsınız.

İkisi de wifi den dağıtım yapsa sorun olur mu?

Ve de linkteki Gigabit versiyonu mu?
Hayır Gigabit versiyonu değil. Buradaki

Modemin wifi sini devre dışı bırakmanız daha iyi olur. Kablolu/kablosuz dağıtımı router ın yapması en mantıklısı.

@magicspears Xiaomi marka olan ürünü satın aldım. Kurulumu yaptım fakat bir sorunum var. Router da internet gidiyor. Bridge moda alıyorum yine gidiyor. Normal kullanıyorum yine gidiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı