750 TL Sistem Toplama

blockchainlover

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ekran kartını sonradan alacağım bir sistem toplamak istiyorum bu sistemi topladım sizce bu fiyata uygun mu? SSD var bu yüzden sabit disk almayacağım. Sistemin amacı oyun sonradan ekran kartı alıp daha iyi oyunlar oynayacağım.

Güç kaynağım var fakat bu sisteme yeterli olur mu? Sonradan ekran kartını almadan önce güç kaynağını yenilerim.

Assassin Creed Syndicate, GTA V gibi 4 çekirdek isteyen oyunlarda takılmalar yaşayabilirsin.
Elinde iş görebilecek kasa varsa Pentium g4400 + Dark kasa yerine o parayla Intel Core i3 6098p işlemci satın alırsan oyunlarda işini görür.
Güç kaynağının yetip yetmeyeceği biraz da alacağın ekran kartına bağlı. Ekran kartının güç tüketimi 75 watt'tan düşük olursa güç kaynağı yetecektir.

Kasam var ama bir sorun var. Şuan kullandığım bilgisayarın anakartını kasadan çıkarıcaktım. Herşeyi söktüm. Ama anakartın kasaya bağlama vidasının biri çıkmıyordu. Sanırım aşınmış. Anakartı çıkaramadığım için kasa lazım. Peki aşınmış vidayı çıkarabilir miyim?

Kasayı düşük fiyatlı alıp işlemciyi yükseltmeni tavsiye ederim. Kasanın görünüşü önemli değil güç tuşuna bastıktan sonra yüzüne bakmayacaksın zaten. Bunu alabilirsin kalitelidir.
Deep Cool Smarter Kasa Siyah PSU YOK

Dediğiniz kasa iyi gibi. Bir sorum var. Aşınmış vidaları çıkarmanın bir yolu var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…