750 TL Sıvı Soğutma Seti Önerisi

Omeko22

Hectopat
Katılım
17 Temmuz 2014
Mesajlar
58
Makaleler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
750 TL (250 dolar) bütçem var. Bana Amazon'dan veya Türk sitelerinden soğutma toplar mısınız? Ancak sadece işlemci değil, ekran kartı ve RAM gibi soğutmalar da olacak.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yurt dışından parça getirtirsen Custom sıvı soğutma toplanabilir ancak 250 dolara işlemci - GPU - anakart VRM ve köprüler - bellekleri falan unut, o iş yaş bu bütçe ile.
 
Yok custom değildi ve zaten vazgeçtim. Soğutucu yerine korsan oyun yerine orjinal oyun almaya bakacağım. Soğutucu düşündüm de çok işime yaramayacak. Bir kaç fanla istediğim görüntüyü elde edebilirim. Mesajlarınız için saolun arkadaşlar.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı