DarKSaGaa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 5.994 Makaleler 21 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Aralık 2021 #1 Merhabalar. 1 aydır tablet arıyorum hâlâ uygun tableti bulamadım. Aklımda iPad Air 1. nesil var, ona alternatif olarak ne önerebilirsiniz?
Merhabalar. 1 aydır tablet arıyorum hâlâ uygun tableti bulamadım. Aklımda iPad Air 1. nesil var, ona alternatif olarak ne önerebilirsiniz?
4 429065 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 10.086 Makaleler 6 Çözümler 32 29 Aralık 2021 #2 Kullanmak için önemli bir amacınız var mı? (Oyun vs.)
Max Caulfield Kilopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 6.270 Makaleler 7 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2021 #3 DarKSaGaa dedi: Merhabalar. 1 aydır tablet arıyorum hâlâ uygun tableti bulamadım. Aklımda iPad Air 1. nesil var, ona alternatif olarak ne önerebilirsiniz? Genişletmek için tıkla... Amaç ne? Oyun oynayacak mısınız?
DarKSaGaa dedi: Merhabalar. 1 aydır tablet arıyorum hâlâ uygun tableti bulamadım. Aklımda iPad Air 1. nesil var, ona alternatif olarak ne önerebilirsiniz? Genişletmek için tıkla... Amaç ne? Oyun oynayacak mısınız?
Taha Kerem Megapat Katılım 20 Şubat 2017 Mesajlar 390 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 3600X MSI B550 Gaming Plus GSKILL 2x8GB RipjawsV DDR4 3200Mhz MSI RX480 4GB GamingX Samsung 860 EVO 240GB Seagate 1TB 7200RPM Crucial P5 500GB Cooler Master Hyper T4 Corsair Carbide Spec-02 High Power 600W 80+ Bronze Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2021 #4 İkinci el iPad en iyi tercih olur. Fiyatları bilmiyorum ama illaki vardır.
DarKSaGaa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 5.994 Makaleler 21 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Aralık 2021 #5 Max Caulfield dedi: Amaç ne? Oyun oynayacak mısınız? Genişletmek için tıkla... 429065 dedi: Kullanmak için önemli bir amacınız var mı? (Oyun vs.) Genişletmek için tıkla... Taha Kerem dedi: İkinci el iPad en iyi tercih olur. Fiyatları bilmiyorum ama illaki vardır. Genişletmek için tıkla... Özür dilerim unutmuşum video izlemek için kullanacağım.
Max Caulfield dedi: Amaç ne? Oyun oynayacak mısınız? Genişletmek için tıkla... 429065 dedi: Kullanmak için önemli bir amacınız var mı? (Oyun vs.) Genişletmek için tıkla... Taha Kerem dedi: İkinci el iPad en iyi tercih olur. Fiyatları bilmiyorum ama illaki vardır. Genişletmek için tıkla... Özür dilerim unutmuşum video izlemek için kullanacağım.
Max Caulfield Kilopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 6.270 Makaleler 7 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2021 #6 DarKSaGaa dedi: Özür dilerim unutmuşum video izlemek için kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Teşhir Apple iPad Mini 1 16GB Siyah 12 Ay HB Bilişim Garantili Teşhir İkinci El Apple iPad Mini 1 16GB Siyah 12 Ay HB Bilişim Garantili İkinci El ürününün fiyatını öğrenmek ve online sipariş vermek için tıklayın! www.ciceksepeti.com
DarKSaGaa dedi: Özür dilerim unutmuşum video izlemek için kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Teşhir Apple iPad Mini 1 16GB Siyah 12 Ay HB Bilişim Garantili Teşhir İkinci El Apple iPad Mini 1 16GB Siyah 12 Ay HB Bilişim Garantili İkinci El ürününün fiyatını öğrenmek ve online sipariş vermek için tıklayın! www.ciceksepeti.com
DarKSaGaa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 5.994 Makaleler 21 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Aralık 2021 #7 Max Caulfield dedi: Teşhir Apple iPad Mini 1 16GB Siyah 12 Ay HB Bilişim Garantili Teşhir İkinci El Apple iPad Mini 1 16GB Siyah 12 Ay HB Bilişim Garantili İkinci El ürününün fiyatını öğrenmek ve online sipariş vermek için tıklayın! www.ciceksepeti.com Genişletmek için tıkla... Ondan burda 220 liraya ekranı çatlak var hocam ekran harici kusursuz zaten.
Max Caulfield dedi: Teşhir Apple iPad Mini 1 16GB Siyah 12 Ay HB Bilişim Garantili Teşhir İkinci El Apple iPad Mini 1 16GB Siyah 12 Ay HB Bilişim Garantili İkinci El ürününün fiyatını öğrenmek ve online sipariş vermek için tıklayın! www.ciceksepeti.com Genişletmek için tıkla... Ondan burda 220 liraya ekranı çatlak var hocam ekran harici kusursuz zaten.
Max Caulfield Kilopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 6.270 Makaleler 7 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2021 #8 DarKSaGaa dedi: Ondan burda 220 liraya ekranı çatlak var hocam ekran harici kusursuz zaten. Genişletmek için tıkla... Apple iPad 2 9.7 inç Wi-Fi Tablet Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor bu nasıl?
DarKSaGaa dedi: Ondan burda 220 liraya ekranı çatlak var hocam ekran harici kusursuz zaten. Genişletmek için tıkla... Apple iPad 2 9.7 inç Wi-Fi Tablet Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor bu nasıl?
Taha Kerem Megapat Katılım 20 Şubat 2017 Mesajlar 390 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 3600X MSI B550 Gaming Plus GSKILL 2x8GB RipjawsV DDR4 3200Mhz MSI RX480 4GB GamingX Samsung 860 EVO 240GB Seagate 1TB 7200RPM Crucial P5 500GB Cooler Master Hyper T4 Corsair Carbide Spec-02 High Power 600W 80+ Bronze Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2021 #9 iPad Air 1 temiz bulabilirsen al bence hocam. Ekranı daha geniş ve güzel diğer modellere göre. Video izlemek için en iyisi bence.
iPad Air 1 temiz bulabilirsen al bence hocam. Ekranı daha geniş ve güzel diğer modellere göre. Video izlemek için en iyisi bence.
DarKSaGaa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 5.994 Makaleler 21 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Aralık 2021 #10 Max Caulfield dedi: Apple iPad 2 9.7 inç Wi-Fi Tablet Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor bu nasıl? Genişletmek için tıkla... İlginiz için sağolun ama bu cihazlar güncel değil, youtube'a girmiyor. Ipad Air'in android dengi falan varsa daha iyi olur. Taha Kerem dedi: iPad Air 1 temiz bulabilirsen al bence hocam. Ekranı daha geniş ve güzel diğer modellere göre. Video izlemek için en iyisi bence. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyorum hocam da onunda güncelliği gidecek gibi.
Max Caulfield dedi: Apple iPad 2 9.7 inç Wi-Fi Tablet Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor bu nasıl? Genişletmek için tıkla... İlginiz için sağolun ama bu cihazlar güncel değil, youtube'a girmiyor. Ipad Air'in android dengi falan varsa daha iyi olur. Taha Kerem dedi: iPad Air 1 temiz bulabilirsen al bence hocam. Ekranı daha geniş ve güzel diğer modellere göre. Video izlemek için en iyisi bence. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyorum hocam da onunda güncelliği gidecek gibi.