750 TL tablet önerisi

Son düzenleyen: Moderatör:
İlginiz için sağolun ama bu cihazlar güncel değil, youtube'a girmiyor. Ipad Air'in android dengi falan varsa daha iyi olur.

Bende öyle düşünüyorum hocam da onunda güncelliği gidecek gibi.
İkinci El iPad Air 1 Tablet Modeller Sahibinden Satılık 850 TL'ye sahibinden.com'da - 987260292 100 TL eklerseniz bu olabilir.

İkinci El iPad Air 1 Tablet Modeller Sahibinden Satılık 850 TL'ye sahibinden.com'da - 987260292 100 TL eklerseniz bu olabilir.
Sıkıntısı çok bunun temizi var 800'e hocam.
iPad 2'nin miladı geçti artık :)
Katılıyorum.
800 liraya iPad Air aldım. @Mansion hocam inceleme yapsak mı :) ?

Son düzenleme:
Sıkıntısı çok bunun temizi var 800'e hocam.

Katılıyorum.
800 liraya iPad Air aldım. @Mansion hocam inceleme yapsak mı :) ?
Hayırlı olsun. Video izleyeceğinizi söylemiştiniz. iOS 12 de iseniz Unc0ver ile kolayca Jailbreak yapabilirsiniz. Bu sayede Youtube uygulamasına bir çok özellik ekleyebileceğiniz Tweak'ler yükleyebilirsiniz. Youtube Premium'a para ödüyorum diyorsanız ona bir şey diyemem.

Hayırlı olsun. Video izleyeceğinizi söylemiştiniz. iOS 12 de iseniz Unc0ver ile kolayca Jailbreak yapabilirsiniz. Bu sayede Youtube uygulamasına bir çok özellik ekleyebileceğiniz Tweak'ler yükleyebilirsiniz. Youtube Premium'a para ödüyorum diyorsanız ona bir şey diyemem.
Teşekkür ederim ancak şu an jailbreak yapmak gibi bir derdim yok. Tableti alalı 3 saat olmadı.

@DarKSaGaa

Kesinlikle incelemeyi yapıp etiketlerseniz sevinirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı