emekli samuray Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 378 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #31 Akdenix dedi: Alayım hocam o zaman üstüne bi 20 daha ekleyip Maalesef hocam sadece steam içi alım yapıyorum güvenilir denilen siteden alım yaptım pişman oldum bundan sonrada hiç girmedim. Genişletmek için tıkla... Hayırlısı olsun. Buff.163 güvenilir. Sektörü domine etmiş durumda. Adı sanı duyulmamış sitelerden uzak durmak lazım tabiki.
Akdenix dedi: Alayım hocam o zaman üstüne bi 20 daha ekleyip Maalesef hocam sadece steam içi alım yapıyorum güvenilir denilen siteden alım yaptım pişman oldum bundan sonrada hiç girmedim. Genişletmek için tıkla... Hayırlısı olsun. Buff.163 güvenilir. Sektörü domine etmiş durumda. Adı sanı duyulmamış sitelerden uzak durmak lazım tabiki.
Akdenix Decapat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #32 emekli samuray dedi: Hayırlısı olsun. Buff.163 güvenilir. Sektörü domine etmiş durumda. Adı sanı duyulmamış sitelerden uzak durmak lazım tabiki. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle hocam hayırlısı olsun. Tavsiyeniz için teşekkürler
emekli samuray dedi: Hayırlısı olsun. Buff.163 güvenilir. Sektörü domine etmiş durumda. Adı sanı duyulmamış sitelerden uzak durmak lazım tabiki. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle hocam hayırlısı olsun. Tavsiyeniz için teşekkürler