750 TL'ye Ekran Kartı Önerisi

Sağolun heralde eli yüzü düzgün bir RX 570 bulursam onu alıcam ama bir sorum daha var benim elimde Aerocool 400W PSU var bu bir sıkıntı çıkarır mı RX 570 ile?

Sağolun heralde eli yüzü düzgün bir RX 570 bulursam onu alıcam ama bir sorum daha var benim elimde Aerocool 400W PSU var bu bir sıkıntı çıkarır mı RX 570 ile?
400W günümüz için bile çok az bir değer. Artık en az 500W kullanılıyor. Eğer alacaksanız ise 550 veya üstü almaya çalışın.

Sağolun peki internet kafede kullanılan bir kart alınır mı?
Çünkü o kartlar da çok çalışıyor o yüzden karar veremedim.
Alınmaz, Kasaları kapalı kutu gibi oluyor ve havasızlıktan kart bunalıyor. 1 2 Yıl bu kullanım sonrası kartta hasarlar oluşuyor ve sağlıklı çalışmıyor. %50 Mining yapılmış bir kart havasına giriyor 7/12 çalıştığı için.

700 liraya Asus RX 470 Mining Edition almıştım.Kartla 3 ay kadar minig yapıldığı söylendi,forumlarda çok araştırdım alıp almama konusunda ve en son şansımı denemek istedim.Sonuç mükemmel performans ve 74 dereceyi geçmeyen ısı verileri.Kesinlikle 2. el RX 470/570 leri öneririm.Temiz bir kart bulursunuz o fiyatlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…