emirhan gözüküçük Hectopat Katılım 15 Temmuz 2014 Mesajlar 213 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sous Chef 30 Ağustos 2014 #12 Silinen üye dedi: Ben Powercolor R9 280X TurboDuo öneriyorum. Genişletmek için tıkla... Sen daha iyi bilirsin tabi ama neden powercolor? Yani aralarında ne fark var ?
Silinen üye dedi: Ben Powercolor R9 280X TurboDuo öneriyorum. Genişletmek için tıkla... Sen daha iyi bilirsin tabi ama neden powercolor? Yani aralarında ne fark var ?
emirhan gözüküçük Hectopat Katılım 15 Temmuz 2014 Mesajlar 213 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sous Chef 30 Ağustos 2014 #14 Silinen üye dedi: Dual-X biraz sesli çalışıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Ses benim için sıkıntı olmaz eğer ki performans konusunda rakiplerine göre bir sıkıntısı yoksa Sapphire alacağım. Ama performans düşükse Powercolor alacağım. Yardımlarınız için herkese teşekkür ederim. Son kez soruyorum Sapphire mi? Powercolor mu?
Silinen üye dedi: Dual-X biraz sesli çalışıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Ses benim için sıkıntı olmaz eğer ki performans konusunda rakiplerine göre bir sıkıntısı yoksa Sapphire alacağım. Ama performans düşükse Powercolor alacağım. Yardımlarınız için herkese teşekkür ederim. Son kez soruyorum Sapphire mi? Powercolor mu?
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 30 Ağustos 2014 #15 Hayır Powercolor TurboDuo, Dual-X'e göre hem serin hem de sessizdir. Hem de performanslıdır.
emirhan gözüküçük Hectopat Katılım 15 Temmuz 2014 Mesajlar 213 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sous Chef 30 Ağustos 2014 #16 Tamamdır o vakit Powercolor alacağım. Yardım eden herkese teşekkür ederim.