750 TL'ye fare önerisi

Bütçe
750
Merhaba. Baktım tekrardan neler yaptığıma XPG Prime'ı silmişim ben tamamen. Eğer yüklüyse ilk önce onu silerek başlayın işe. Sonra Windows'un aygıt sürücülerinden fareyi bulun ve sürücülerini silin. Son olarak aynı anda ileri-geri ve DPI tuşlarına aynı anda 5 saniye basılı tutun mouse sıfırlanıyor. Ben bunları yaptım sonra bilgisayarı yeniden başlattım düzeldi ancak sizde hala düzelmediyse sıkıntılı bir modele denk gelmiş olabilirsiniz hocam teknoloji sonuçta.

Hocam ben XPG Prime'ı silip yüklediğim de mausumu görmüyordu sizde de oldu mu?

Bende XPG Prime'ı sildikten sonra aygıt yöneticisinde mouse gözükmüyordu.

Hocam ben XPG Prime'ı silip yüklediğim de mausumu görmüyordu sizde de oldu mu?

Bende XPG Prime'ı sildikten sonra aygıt yöneticisinde mouse gözükmüyordu.
Ben sildikten sonra mouse'u taktım görmeye başladı. İşe yarar mı bilmiyorum ama alternatif olarak şunu da deneyebilirsiniz: Dxdiag menüsüne gidin, ekran kısmından giriş menüsüne gidin klavye ve mouse gibi çevresel birimlerinizi görebilirsiniz. Oradaki tüm XPG Slingshot'ları kaldırın daha sonra mouse'u yeniden takın.

Hocam eve gidince deneyeceğim bana sorunlu gelmediğini varsayıyorum 1 ay oldu alalı servise gönderecektim fakat nereyi arayacağımı bulamadım fazla anlamıyorum.

Hocam bir de şey diyecektim siz yazılımı sildikten sonra direkt yeniden başlatınca çalıştımı yoksa fareyi tuşlarıyla resetleyipmi taktınız.

Son düzenleme:
Önce yazılımı sildim sonra yeniden başlattım. Daha sonra bilgisayara taktım mouse'u, resetledim. Ürünü nereden aldınız? Türkiye'de satılan her teknolojik ürünün 2 yıl garantisi olmalı diye biliyorum.

Hepsiburada'dan

Aygıt yöneticisinde gözükmüyor mause

Son düzenleme:
Hepsiburada'dan

Aygıt yöneticisinde gözükmüyor mause
Hocam kendi çözümümü ve tüm alternatif çözümleri anlattım. Benim bu konu hakkında daha fazla bilgim yok. Satıcıyla görüşün veya XPG destek hattıyla.

Hocam kendi çözümümü ve tüm alternatif çözümleri anlattım. Benim bu konu hakkında daha fazla bilgim yok. Satıcıyla görüşün veya XPG destek hattıyla.

Hocam dediğiniz gibi mouse reset tuşlarına basarak taktım ışık çıktı beyaz saliseliğine geri söndü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…