750 TL'ye i7 3770 alınır mı?

Güç farkı yok diyen mi oldu? O zaman daha güçlü diye 1155 pin anakarta 12900K önerelim. Argümana bak, güç farkı varmış Anakartın 1155 pin olduğunu anlayamadın hala.

"Örnek" sözcüğünden ne anlıyorsun. Anakartın 1155 pin diyorsun, sanki ben adamın anakartına 1150 mi dedim de mi konuşuyorsun?

İşin bana sataşmak ise hiç uğraşma derim. @Vio arkadaşımız bugün sataşma gününde galiba boş ver.

AMD'ye geçeceğim ileride işlemci değişiminde sorun yaşamam.

Mantıklı bir seçim. Fakat 3600, 5600X gibi bir sıcaklık canavarı alırsanız bu rehberim sizin için iyi olacaktır.

Biraz pazarlık et, teknik olarak alınmaz ancak sıfırdan güncel bir sistem kurmak seni bütçe olarak zorlayabilir. Elindeki eski işlemcini de piyasa fiyatının bir miktar altında satarsın. Böylece bir miktar para tekrar cebine kalır, ilerleyen dönemde de sistemi komple elinden çıkartır daha güncel bir sisteme geçersin. Düşük bütçe ile sıfırdan 10100F gibi bir sistem toplamakta fazla ileri dönük bir yatırım değil sonuçta.

"Örnek" sözcüğünden ne anlıyorsun. Anakartın 1155 pin diyorsun, sanki ben adamın anakartına 1150 mi dedim de mi konuşuyorsun?

Ben de örnek göstermen hiçbir yarar sağlamıyor diyorum. O zaman ben de senin önerdiğin 3100 yerine 5800X'i "örnek" olarak göstereyim, bu 3100'ü alınmaz kılar mı? Hayır.

İşin bana sataşmak ise hiç uğraşma derim.

Hiç alakası yok, kimseye sataşmak gibi bir niyetim yok. Gösterdiğin örnekler bana doğru gelmedi o kadar.

AMD sisteme geçeceğim yavaş yavaş anakart RAM ve işlemci alacağım güncel bir sistem yapacağım.

Tamam sana göre yararsız anladım. Her karara saygı duyarım. Sana iyi akşamlar.

Neden kanıtlamak zorunda olayım bazı şeyleri?

Kanıtlayamayacaksan gelip bana çokbilmiş diyemezsin. Fiyatı pahalı, burada daha ucuzu var deyip kanıt gösterirsen kimse sana bir şey demez zaten ama daha söylediğin şeyi kanıtlayamadan insanlara "çokbilmiş" demen doğru değil. Çok bilmek az bilmekten iyidir.

Bulurum dedim mi? Fiyatı pahalı dedim. İstersen günlüğüne yaz son mesajımdı bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…