R redthunder26 Hectopat Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 4 16 Temmuz 2025 #1 Arkadaşlar bütçem 750 TL şöyle bir şey buldum. Acaba alsam problem yaşar mıyım? Steam'deki oyunlarımı oynamak için titreşimli falan güzel gözüktü bayağı bir. İnceler misiniz? Markasını bulamadım bir türlü. Kablosuz PC Joystick Wireless Oyun Kolu Nintendo İçin Oyun Kolu Nintendo Switch/Switch Lite/Switch OLED : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol Kablosuz PC Joystick Wireless Oyun Kolu Nintendo İçin Oyun Kolu Nintendo Switch/Switch Lite/Switch OLED : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol www.amazon.com.tr
Arkadaşlar bütçem 750 TL şöyle bir şey buldum. Acaba alsam problem yaşar mıyım? Steam'deki oyunlarımı oynamak için titreşimli falan güzel gözüktü bayağı bir. İnceler misiniz? Markasını bulamadım bir türlü. Kablosuz PC Joystick Wireless Oyun Kolu Nintendo İçin Oyun Kolu Nintendo Switch/Switch Lite/Switch OLED : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol Kablosuz PC Joystick Wireless Oyun Kolu Nintendo İçin Oyun Kolu Nintendo Switch/Switch Lite/Switch OLED : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol www.amazon.com.tr
Itechin.g Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2017 Mesajlar 7.983 Makaleler 4 Çözümler 20 16 Temmuz 2025 #2 Aradığın şeyi "gamepad", "controller" veya "Oyun kolu" olarak aratırsan daha çok sonuç elde edersin, joystick(Flight stick) dediğimiz aletler bu; LOGITECH EXTREME 3D PRO JOYSTICK fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Aradığın şeyi "gamepad", "controller" veya "Oyun kolu" olarak aratırsan daha çok sonuç elde edersin, joystick(Flight stick) dediğimiz aletler bu; LOGITECH EXTREME 3D PRO JOYSTICK fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Jonathan Bell Decapat Katılım 10 Aralık 2022 Mesajlar 357 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2025 #3 Bu fiyata en iyisi şu gibi. Amazon.com.tr