750 bandına kadar oyun oynarken gecikme yaşatmayacak, elime oturacak bir klavye mücahitleri arıyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
750 bandına kadar oyun oynarken gecikme yaşatmayacak, elime oturacak bir klavye mücahitleri arıyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Tv karşısı için arıyorum benkablosuzların pilleri çok hızlı bitiyor kablolu alman senin içi,n daha faydalı olur ben her hafta mouse un pilini değiştiriyorum
Total 750 düşündüm çok fazla harcamak istemiyorum750-750 şeklinde mi yoksa ikisine toplam 750 mi?
tamam anladım ama pilleri çok hızlı bitiyor yanında 10 lu pil bulundurTv karşısı için arıyorum ben
Toplam ise bulmak çok zor hocam be. Bulacağın şeyler daha çok FPS oyunundan ziyade ofisler için olur.Total 750 düşündüm çok fazla harcamak istemiyorum
Kablosuzların pilleri çok hızlı bitiyor kablolu alman senin içi, n daha faydalı olur ben her hafta mouse un pilini değiştiriyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.