Hürkan Kilopat Katılım 6 Mart 2015 Mesajlar 77 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Muayne Operatörü 1 Temmuz 2023 #1 750 bandına kadar oyun oynarken gecikme yaşatmayacak, elime oturacak bir klavye mouse arıyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Son düzenleme: 1 Temmuz 2023
750 bandına kadar oyun oynarken gecikme yaşatmayacak, elime oturacak bir klavye mouse arıyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
4 478424 Decapat Katılım 22 Temmuz 2021 Mesajlar 921 Çözümler 5 1 Temmuz 2023 #2 Hürkan dedi: 750 bandına kadar oyun oynarken gecikme yaşatmayacak, elime oturacak bir klavye mücahitleri arıyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... https://www.hepsiburada.com/logitech-mk345-kablosuz-turkce-klavye-mouse-seti-siyah-pm-bd802438 bu klavyeyi öneriyorum.
Hürkan dedi: 750 bandına kadar oyun oynarken gecikme yaşatmayacak, elime oturacak bir klavye mücahitleri arıyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... https://www.hepsiburada.com/logitech-mk345-kablosuz-turkce-klavye-mouse-seti-siyah-pm-bd802438 bu klavyeyi öneriyorum.
Hürkan Kilopat Katılım 6 Mart 2015 Mesajlar 77 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Muayne Operatörü 1 Temmuz 2023 #3 Fps oyunu için pek gitmez gibi mouse
K klkansmt14 Centipat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #4 kablosuzların pilleri çok hızlı bitiyor kablolu alman senin içi,n daha faydalı olur ben her hafta mouse un pilini değiştiriyorum Hürkan dedi: 750 bandına kadar oyun oynarken gecikme yaşatmayacak, elime oturacak bir klavye mücahitleri arıyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla...
kablosuzların pilleri çok hızlı bitiyor kablolu alman senin içi,n daha faydalı olur ben her hafta mouse un pilini değiştiriyorum Hürkan dedi: 750 bandına kadar oyun oynarken gecikme yaşatmayacak, elime oturacak bir klavye mücahitleri arıyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla...
Hürkan Kilopat Katılım 6 Mart 2015 Mesajlar 77 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Muayne Operatörü 1 Temmuz 2023 #5 klkansmt14 dedi: kablosuzların pilleri çok hızlı bitiyor kablolu alman senin içi,n daha faydalı olur ben her hafta mouse un pilini değiştiriyorum Genişletmek için tıkla... Tv karşısı için arıyorum ben
klkansmt14 dedi: kablosuzların pilleri çok hızlı bitiyor kablolu alman senin içi,n daha faydalı olur ben her hafta mouse un pilini değiştiriyorum Genişletmek için tıkla... Tv karşısı için arıyorum ben
Arda Kuruçim Kilopat Katılım 20 Ocak 2018 Mesajlar 479 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #6 750-750 şeklinde mi yoksa ikisine toplam 750 mi?
Hürkan Kilopat Katılım 6 Mart 2015 Mesajlar 77 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Muayne Operatörü 1 Temmuz 2023 #7 Arda Kuruçim dedi: 750-750 şeklinde mi yoksa ikisine toplam 750 mi? Genişletmek için tıkla... Total 750 düşündüm çok fazla harcamak istemiyorum
Arda Kuruçim dedi: 750-750 şeklinde mi yoksa ikisine toplam 750 mi? Genişletmek için tıkla... Total 750 düşündüm çok fazla harcamak istemiyorum
K klkansmt14 Centipat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #8 Hürkan dedi: Tv karşısı için arıyorum ben Genişletmek için tıkla... tamam anladım ama pilleri çok hızlı bitiyor yanında 10 lu pil bulundur
Hürkan dedi: Tv karşısı için arıyorum ben Genişletmek için tıkla... tamam anladım ama pilleri çok hızlı bitiyor yanında 10 lu pil bulundur
Arda Kuruçim Kilopat Katılım 20 Ocak 2018 Mesajlar 479 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #9 Hürkan dedi: Total 750 düşündüm çok fazla harcamak istemiyorum Genişletmek için tıkla... Toplam ise bulmak çok zor hocam be. Bulacağın şeyler daha çok FPS oyunundan ziyade ofisler için olur.
Hürkan dedi: Total 750 düşündüm çok fazla harcamak istemiyorum Genişletmek için tıkla... Toplam ise bulmak çok zor hocam be. Bulacağın şeyler daha çok FPS oyunundan ziyade ofisler için olur.
WHT Hectopat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 1.936 Çözümler 23 Yer İstanbul 1 Temmuz 2023 #10 klkansmt14 dedi: Kablosuzların pilleri çok hızlı bitiyor kablolu alman senin içi, n daha faydalı olur ben her hafta mouse un pilini değiştiriyorum. Genişletmek için tıkla... Benim fare 1 aa pil ile 500 - 1000 saat gittiği söyleniyor sitesinde. 2 aydır kullanıyorum hala sonunu göremedim. Razer Orochi v2. bütçeyi 150 TL aşıyor.
klkansmt14 dedi: Kablosuzların pilleri çok hızlı bitiyor kablolu alman senin içi, n daha faydalı olur ben her hafta mouse un pilini değiştiriyorum. Genişletmek için tıkla... Benim fare 1 aa pil ile 500 - 1000 saat gittiği söyleniyor sitesinde. 2 aydır kullanıyorum hala sonunu göremedim. Razer Orochi v2. bütçeyi 150 TL aşıyor.