Hocam millet 10 binlerce liralık sistemler alıyor bir sorun olmaz.
"ITOPYA.COM'da kargoların Yurtiçi Kargo, Bolt Kargo ya da Net Kargo ile en hızlı şekilde adresine teslim edilir." yazıyor sitelerinde.
En ucuz Asus ROG Keris Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Keris Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.853,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
G300s alınmaz eskidi ve sensörü kötü. Essential oda biraz eskidi ve lod sorunu var. Rival 3 lod sorunu var. V2 mini alınabilir eliniz büyükse tavsiye etmem. G102 yerine daha iyi modeller var. Model D alınabilir. ASUS ROG Keris daha iyi hepsinden.
Bizzat kendim G502 Hero'dan geçtim, yaklaşık bir aydır kullanıyorum. Sensörü gerçekten harika, tıklama hissiyatı diğer farelerden farklı. Tıklama hissiyatina alışmak gerekiyor onun dışında ergonomisi çok çok iyi, eline oturacağından eminim.
Bizzat kendim G502 Hero'dan geçtim, yaklaşık bir aydır kullanıyorum. Sensörü gerçekten harika, tıklama hissiyatı diğer farelerden farklı. Tıklama hissiyatina alışmak gerekiyor onun dışında ergonomisi çok çok iyi, eline oturacağından eminim.