Novelist Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 5.040 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #21 Strelseries kendi yazilimi var oradan her şeyi ayarlayabiliyorsun. Farenin incelemeleride var açıp izle kafanda soru işareti kalmasın.
Strelseries kendi yazilimi var oradan her şeyi ayarlayabiliyorsun. Farenin incelemeleride var açıp izle kafanda soru işareti kalmasın.
510095 Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 8.302 Makaleler 2 Çözümler 23 10 Eylül 2023 #22 SteelSeries Prime ağır bir mouse. Benim her halükarda önerim ASUS ROG Keris olur.
M.Aurelius Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #23 510095 dedi: SteelSeries Prime ağır bir mouse. Benim her halükarda önerim ASUS ROG Keris olur. Genişletmek için tıkla... Model d mi Asus mu büyük el için daha uygun olur hocam? Model d biraz da şu yüzden istiyorum yeni sistem topladım para suyunu çekti. Amazon 6 ay taksite vade farkı koymuyor. Bir de şunu yeni gördüm ne diyorsun hocam? Amazon.com.tr Amazon.com.tr Bu nasıl ürün? En son bu iki modelde karar kıldım. Elimin boyu parmak ucundan bileğe 19.5 cm. Amazon.com.tr Amazon.com.tr Msı sanki daha büyük duruyor ve sağ el için üretilmiş daha mı mantıklı olur? Son düzenleme: 12 Eylül 2023
510095 dedi: SteelSeries Prime ağır bir mouse. Benim her halükarda önerim ASUS ROG Keris olur. Genişletmek için tıkla... Model d mi Asus mu büyük el için daha uygun olur hocam? Model d biraz da şu yüzden istiyorum yeni sistem topladım para suyunu çekti. Amazon 6 ay taksite vade farkı koymuyor. Bir de şunu yeni gördüm ne diyorsun hocam? Amazon.com.tr Amazon.com.tr Bu nasıl ürün? En son bu iki modelde karar kıldım. Elimin boyu parmak ucundan bileğe 19.5 cm. Amazon.com.tr Amazon.com.tr Msı sanki daha büyük duruyor ve sağ el için üretilmiş daha mı mantıklı olur?