P plexies Kilopat Katılım 31 Mart 2018 Mesajlar 413 26 Ağustos 2018 #1 İstediğim özellikler sessiz olması, sol tarafında makro tuşları olmaması, bileklik desteği olması. Bütçe 750 TL.
İstediğim özellikler sessiz olması, sol tarafında makro tuşları olmaması, bileklik desteği olması. Bütçe 750 TL.
2 26318 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 12.316 Makaleler 25 Çözümler 277 26 Ağustos 2018 #2 Asus ROG Strix Flare RGB XA01 Cherry MX Red Aura Sync Q TR Usb Mekanik Oyuncu Klavyesi Asus ROG Strix Flare Aura Sync RGB Cherry MX Red Switch Mekanik Türkçe Q Gaming Klavye | ITOPYA Asus ROG Strix Flare Aura Sync RGB Mekanik Oyuncu Klavye - Fiyatı Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Asus ROG Strix Flare RGB XA01 Cherry MX Red Aura Sync Q TR Usb Mekanik Oyuncu Klavyesi Asus ROG Strix Flare Aura Sync RGB Cherry MX Red Switch Mekanik Türkçe Q Gaming Klavye | ITOPYA Asus ROG Strix Flare Aura Sync RGB Mekanik Oyuncu Klavye - Fiyatı Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
P plexies Kilopat Katılım 31 Mart 2018 Mesajlar 413 26 Ağustos 2018 #3 26318 dedi: Asus ROG Strix Flare RGB XA01 Cherry MX Red Aura Sync Q TR Usb Mekanik Oyuncu Klavyesi Asus ROG Strix Flare Aura Sync RGB Cherry MX Red Switch Mekanik Türkçe Q Gaming Klavye | ITOPYA Asus ROG Strix Flare Aura Sync RGB Mekanik Oyuncu Klavye - Fiyatı Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... K68 nasıldır sizce? bumu daha iyi k68 mi
26318 dedi: Asus ROG Strix Flare RGB XA01 Cherry MX Red Aura Sync Q TR Usb Mekanik Oyuncu Klavyesi Asus ROG Strix Flare Aura Sync RGB Cherry MX Red Switch Mekanik Türkçe Q Gaming Klavye | ITOPYA Asus ROG Strix Flare Aura Sync RGB Mekanik Oyuncu Klavye - Fiyatı Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... K68 nasıldır sizce? bumu daha iyi k68 mi
2 26318 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 12.316 Makaleler 25 Çözümler 277 26 Ağustos 2018 #4 İkisi de Cherry MX Red Switch kullanıyor. Ben ses açma kapama için kullanılan yerinden dolayı Asus önerdim. O radyo gibi Ses ayarı tuşu hoşuma gidiyor. Corsair K68 RGB Işıklandırmalı Cherry MX Red Switch Türkçe Tuş Dizilimli Mekanik Oyuncu Klavyesi Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sizin kullanım ve isteğinize kalmış.
İkisi de Cherry MX Red Switch kullanıyor. Ben ses açma kapama için kullanılan yerinden dolayı Asus önerdim. O radyo gibi Ses ayarı tuşu hoşuma gidiyor. Corsair K68 RGB Işıklandırmalı Cherry MX Red Switch Türkçe Tuş Dizilimli Mekanik Oyuncu Klavyesi Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sizin kullanım ve isteğinize kalmış.
P plexies Kilopat Katılım 31 Mart 2018 Mesajlar 413 26 Ağustos 2018 #5 26318 dedi: İkisi de Cherry MX Red Switch kullanıyor. Ben ses açma kapama için kullanılan yerinden dolayı Asus önerdim. O radyo gibi Ses ayarı tuşu hoşuma gidiyor. Corsair K68 RGB Işıklandırmalı Cherry MX Red Switch Türkçe Tuş Dizilimli Mekanik Oyuncu Klavyesi Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sizin kullanım ve isteğinize kalmış. Genişletmek için tıkla... Asus rog strix flare da ip32 varmı ses tuşu benim için okadar önemli değil eğer ip32 varsa asus rog strixi alacağım
26318 dedi: İkisi de Cherry MX Red Switch kullanıyor. Ben ses açma kapama için kullanılan yerinden dolayı Asus önerdim. O radyo gibi Ses ayarı tuşu hoşuma gidiyor. Corsair K68 RGB Işıklandırmalı Cherry MX Red Switch Türkçe Tuş Dizilimli Mekanik Oyuncu Klavyesi Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sizin kullanım ve isteğinize kalmış. Genişletmek için tıkla... Asus rog strix flare da ip32 varmı ses tuşu benim için okadar önemli değil eğer ip32 varsa asus rog strixi alacağım
2 26318 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 12.316 Makaleler 25 Çözümler 277 26 Ağustos 2018 #6 Bulunmuyor. O halde sizin için Corsair K68 daha uygun olacaktır.
142110 Kilopat Katılım 21 Kasım 2016 Mesajlar 440 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2018 #7 Bence o kadar yüksek bütçe MOBA oyuncusu değilseniz gereksiz. Hangi oyun türlerini oynuyorsunuz?
Cooler Master Türkiye Cooler Master Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Ağustos 2013 Mesajlar 2.943 Makaleler 10 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri cmturkiye@coolermaster.eu Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2018 #9 Bütçenizi biraz arttırabilirseniz MK750 modelimizi şiddetle öneririz. Cooler Master MasterKeys MK750 Mekanik RGB TR Gaming Klavye
Bütçenizi biraz arttırabilirseniz MK750 modelimizi şiddetle öneririz. Cooler Master MasterKeys MK750 Mekanik RGB TR Gaming Klavye
P plexies Kilopat Katılım 31 Mart 2018 Mesajlar 413 27 Ağustos 2018 #10 Aslında Asus Rog Strix Flare alacaktım ama bi anda fiyatı 1050 tl olduğundan dolayı K68 alıyorum.