750 TL'ye Machenike K1 kablolu Türkçe Q Gaming klavye nasıldır?

Machenike K1 Kablolu Membran RGB Siyah Türkçe Q Gaming Klavye ön siparişe özel yeni bir klavye getirmişler daha yeni birçok yeni ürün getireceklermiş.@kxy @soulsteal59 @Mantar09 @roxy1881 sizce bu fiyata Türkçe klavye olarak nasıl? Önerebilir miyiz alacak olanlara?
O bütçede fazla bir alternatif yok gibi. Membran olması biraz sıkıntı ama dediğim gibi o bütçede fazla alternatif yok. Hem Türkçe keycapslı olması onu biraz daha öne çıkarıyor. Alınır diyebilirim.

Hocam kullandığınızda deneyimlerinizi paylaşır mısınız? Bin lira altında klavye arayışındayım da ben de.
Bende satın aldım az önce geldiğinde paylaşırım deneyimlerimi. Biraz bakındım ama bu bütçede fazla seçenek göremedim. Ucuz mekanik klavyelerden alıp 3 ay sonra çift tuş basma ve daktilo gibi ses çıkarmasındansa düzgün membran olması daha iyidir.

Bende satın aldım az önce geldiğinde paylaşırım deneyimlerimi. Biraz bakındım ama bu bütçede fazla seçenek göremedim. Ucuz mekanik klavyelerden alıp 3 ay sonra çift tuş basma ve daktilo gibi ses çıkarmasındansa düzgün membran olması daha iyidir.

Bunu aldım ben de ses sorun değil benim için umarım kullanımı rahattır.

K1 geldi bugün fiyatına göre fena değil. Ben sessiz bir şey aradığım için memnun kaldım tuşlar bayağı sessiz ve tok bir hissi var o yönden çok beğendim. Ancak ışık geçirmeyen keycaps olması biraz zorlaştırıyor işi çünkü normalde karanlıkta parlayan harfler RGB açınca klavyenin ışığı yüzünden görünmez hale geliyor. Onun dışında membran olduğu için mekanik klavyeye göre hassasiyeti düşük, tuşlara hafif basan biriyseniz alışmanız biraz zaman alabilir tuşlara sonuna kadar basmanız lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı