750 TL'ye Masaüstü sistem tavsiyesi

Makaleler
4
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar şuan ki bütçem buna elverdiği için bu sistemi topladım şuanki bilgisayarımdan kurtulmak istiyorum. Elimde 1440x900 LCD monitörüm ve sata 2 harddisk mevcut.

Daha iyi bir sistem tavsiye edecek olan varsa yoruma beklerim. Öneri ve görüşlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürleri, iyi forumlar.

Bu arada bu sistemle hangi oyunları ne ayarda oynayabilirim ?

Bunları alırsan paran çöpe gidecektir.
Sistem tavsiye bölümüne göz atabilirsin. 250 daha verip 1000 lira civarına daha kabul edilebilir bir şey toplanabilir.
Bunu topladıktan sonra yetersiz geldiğini görüp yeni sistem toplama planları yapmaya başlayacağın kesin.

En azından 210 liraya r7 250 ddr3 alacağına 280 liraya r7 260x gddr5 alınabilir yada 300 liraya hd 6870 olabilir bu kartların ikisi de ddr5 senin seçtiğin ddr3.
Eğer kasan varsa 100 120 lira civarına 500 watt psu alınabilir.
250 civarına fx 4300 alınabilir.
Ram olarak da 1333 ile aynı fiyata 1600 alınabilir, madem aynı fiyat neden 1600 olmasın.

Son düzenleme:
Bence konsol al.
Konsol düşünmüyorum şimdilik pc gerekli.
Apu sistem düşünür müsün?
Bu bütçeye apu pek uymaz bence en uyumlu bu sistem. Düşük apuları almaktansa bunun işlemcisi daha performanslıdır.
Şuanlık bütçem buna yetiyor. Zaten seneye bir gaming laptop alıcam şuanlık bunu alıp 1 sene idare etsin beni bu pc de oyun oynanmıyor rami felan yükselttim iflah olmadı yeni bir sistem şart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…