750 TL'ye monitör önerisi

KnifeRex

Hectopat
700-750 TL'ye monitör tavsiyelerinizi bekliyorum. Önceki monitörüm Acer Nitro QG241Ybii idi. Ancak oyunlarda siyah ekran hatası verdiği için iade işlemi başlattım şu anda yeni bir monitör araştırıyorum.

Oyunlarda siyah ekran hatası genelde AMD ekran kartlarında oluyor. Monitör yüzünden olduğuna emin misin?

Oyunlarda siyah ekran hatası genelde AMD ekran kartlarında oluyor. Monitör yüzünden olduğuna emin misin?

İnternetten araştırdığımda bu monitör de hata olduğunu fark ettim. Oyun arka planda çalışıyor siyah ekran gidip geliyor. Ama bilgisayarı yeniden başlattığımda bu sorun olmuyor. Sizce ekran kartından mı kaynaklıdır? Ekran kartım Sapphire RX 5500 XT 8 GB.

750 TL bütçe için tavsiyem Acer Nitro 21.5 incten yana olacaktır. 21.5 inc yetersiz gelirse 23.8 Inc'e geçebilirsiniz.

RX 5500 XT yeni bir ekran kartı yazılımı tam oturmamış olabilir. RX 5xxx serisinde bu sorun çok görülüyordu.

Aoc'nin güzel uygun fiyatlı monitörleri var. Ama hz bakımından yatersiz gelebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…