GtaOynamayıSevenAdam Centipat Katılım 1 Ocak 2020 Mesajlar 376 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2020 #1 Monitörde Sync teknolojisi olmasin. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ağustos 2020
berkay şahinler Decapat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 262 7 Ağustos 2020 #2 Acer Monitör Fiyatları & Modelleri - GittiGidiyor Acer Bilgisayar monitör fiyatları ve monitör modelleri GittiGidiyor'da! En uygun PC monitör seçeneklerine hemen sahip olmak için tıklayın! www.gittigidiyor.com Bu monitör bende var.
Acer Monitör Fiyatları & Modelleri - GittiGidiyor Acer Bilgisayar monitör fiyatları ve monitör modelleri GittiGidiyor'da! En uygun PC monitör seçeneklerine hemen sahip olmak için tıklayın! www.gittigidiyor.com Bu monitör bende var.
GtaOynamayıSevenAdam Centipat Katılım 1 Ocak 2020 Mesajlar 376 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2020 #3 berkay şahinler dedi: Acer Monitör Fiyatları & Modelleri - GittiGidiyor Acer Bilgisayar monitör fiyatları ve monitör modelleri GittiGidiyor'da! En uygun PC monitör seçeneklerine hemen sahip olmak için tıklayın! www.gittigidiyor.com Bu monitör bende var. Genişletmek için tıkla... Sync teknolojisi yok değilmi ?
berkay şahinler dedi: Acer Monitör Fiyatları & Modelleri - GittiGidiyor Acer Bilgisayar monitör fiyatları ve monitör modelleri GittiGidiyor'da! En uygun PC monitör seçeneklerine hemen sahip olmak için tıklayın! www.gittigidiyor.com Bu monitör bende var. Genişletmek için tıkla... Sync teknolojisi yok değilmi ?
berkay şahinler Decapat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 262 7 Ağustos 2020 #4 GtaOynamayıSevenAdam dedi: Sync teknolojisi yok değilmi ? Genişletmek için tıkla... Var, Freesync.
Umut 77 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 4.860 Çözümler 16 Yer Yalova Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2020 #5 GtaOynamayıSevenAdam dedi: Sync teknolojisi yok değil mi? Genişletmek için tıkla... Dostum niye ne güzel Sync teknolojisi varken istemiyorsun? Varsa da kullanmazsın da niye kullanmayasın?
GtaOynamayıSevenAdam dedi: Sync teknolojisi yok değil mi? Genişletmek için tıkla... Dostum niye ne güzel Sync teknolojisi varken istemiyorsun? Varsa da kullanmazsın da niye kullanmayasın?
GtaOynamayıSevenAdam Centipat Katılım 1 Ocak 2020 Mesajlar 376 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2020 #6 Umut 77 dedi: Dostum niye ne güzel Sync teknolojisi varken istemiyorsun? Varsa da kullanmazsın da niye kullanmayasın? Genişletmek için tıkla... Alacağım ekran kartı gtx 1650 super nvidia ekran kartlarında freesync teknolojisi olan monitör kullanılamıyor diye biliyorum.
Umut 77 dedi: Dostum niye ne güzel Sync teknolojisi varken istemiyorsun? Varsa da kullanmazsın da niye kullanmayasın? Genişletmek için tıkla... Alacağım ekran kartı gtx 1650 super nvidia ekran kartlarında freesync teknolojisi olan monitör kullanılamıyor diye biliyorum.
Onur Turgut Ermiş Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 2.628 Çözümler 6 7 Ağustos 2020 #7 Önereceğim tek şey bilgisayarın iyise paranı biriktir biraz daha ve 144 hz al.
Oguzhan51 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 1.664 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2020 #8 LG 22MK400H-B 21.5" 75 Hz 1ms (HDMI+Analog) FreeSync Full HD Gaming Monitör Fiyatları ve Özellikleri LG 22MK400H-B 21.5 www.n11.com .
LG 22MK400H-B 21.5" 75 Hz 1ms (HDMI+Analog) FreeSync Full HD Gaming Monitör Fiyatları ve Özellikleri LG 22MK400H-B 21.5 www.n11.com .
GtaOynamayıSevenAdam Centipat Katılım 1 Ocak 2020 Mesajlar 376 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2020 #9 Oguzhan51 dedi: LG 22MK400H-B 21.5" 75 Hz 1ms (HDMI+Analog) FreeSync Full HD Gaming Monitör Fiyatları ve Özellikleri LG 22MK400H-B 21.5 www.n11.com . Genişletmek için tıkla... Bunda da freesync teknolojisi var.
Oguzhan51 dedi: LG 22MK400H-B 21.5" 75 Hz 1ms (HDMI+Analog) FreeSync Full HD Gaming Monitör Fiyatları ve Özellikleri LG 22MK400H-B 21.5 www.n11.com . Genişletmek için tıkla... Bunda da freesync teknolojisi var.
Umut 77 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 4.860 Çözümler 16 Yer Yalova Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2020 #10 GtaOynamayıSevenAdam dedi: Bunda da FreeSync teknolojisi var. Genişletmek için tıkla... Dostum FreeSync artı olarak geliyor yapacak bir şey yok ona kullanmazsınız olur biter artı para ödemiyorsunuz yani FreeSync için kendiliğinden geliyor.
GtaOynamayıSevenAdam dedi: Bunda da FreeSync teknolojisi var. Genişletmek için tıkla... Dostum FreeSync artı olarak geliyor yapacak bir şey yok ona kullanmazsınız olur biter artı para ödemiyorsunuz yani FreeSync için kendiliğinden geliyor.