GtaOynamayıSevenAdam Centipat Katılım 1 Ocak 2020 Mesajlar 376 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2020 #11 Umut 77 dedi: Dostum FreeSync artı olarak geliyor yapacak bir şey yok ona kullanmazsınız olur biter artı para ödemiyorsunuz yani FreeSync için kendiliğinden geliyor. Genişletmek için tıkla... Freesync kulanamayacagimi biliyorum . Peki nvıdia ekran kartında freesyncli monitör kullanilirmi ?
Umut 77 dedi: Dostum FreeSync artı olarak geliyor yapacak bir şey yok ona kullanmazsınız olur biter artı para ödemiyorsunuz yani FreeSync için kendiliğinden geliyor. Genişletmek için tıkla... Freesync kulanamayacagimi biliyorum . Peki nvıdia ekran kartında freesyncli monitör kullanilirmi ?
Umut 77 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 4.860 Çözümler 16 Yer Yalova Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2020 #12 GtaOynamayıSevenAdam dedi: FreeSync kulanamayacagimi biliyorum. Peki NVIDIA ekran kartında FreeSync'li monitör kullanilir mi? Genişletmek için tıkla... Satın alacağınız monitörde DisplayPort çıkışı varsa kullanabilirsiniz fakat HDMI ile NVIDIA kartlarda kullanamazsınız FreeSync teknolojisini.
GtaOynamayıSevenAdam dedi: FreeSync kulanamayacagimi biliyorum. Peki NVIDIA ekran kartında FreeSync'li monitör kullanilir mi? Genişletmek için tıkla... Satın alacağınız monitörde DisplayPort çıkışı varsa kullanabilirsiniz fakat HDMI ile NVIDIA kartlarda kullanamazsınız FreeSync teknolojisini.
GtaOynamayıSevenAdam Centipat Katılım 1 Ocak 2020 Mesajlar 376 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2020 #13 Umut 77 dedi: Satın alacağınız monitörde DisplayPort çıkışı varsa kullanabilirsiniz fakat HDMI ile NVIDIA kartlarda kullanamazsınız FreeSync teknolojisini. Genişletmek için tıkla... Ben freesync teknolojisini kullanabilirmiyim diye sormuyorumki o freesyncli monitör kullanabilirmiyim diyorum.
Umut 77 dedi: Satın alacağınız monitörde DisplayPort çıkışı varsa kullanabilirsiniz fakat HDMI ile NVIDIA kartlarda kullanamazsınız FreeSync teknolojisini. Genişletmek için tıkla... Ben freesync teknolojisini kullanabilirmiyim diye sormuyorumki o freesyncli monitör kullanabilirmiyim diyorum.
Umut 77 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 4.860 Çözümler 16 Yer Yalova Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2020 #14 GtaOynamayıSevenAdam dedi: Ben FreeSync teknolojisini kullanabilir miyim diye sormuyorum ki o FreeSync'li monitör kullanabilir miyim diyorum. Genişletmek için tıkla... Evet kullanabilirsiniz. LG 22MK400H monitörde HDMI kablosu ile beraber geliyor ayriyeten almanıza gerek yok.
GtaOynamayıSevenAdam dedi: Ben FreeSync teknolojisini kullanabilir miyim diye sormuyorum ki o FreeSync'li monitör kullanabilir miyim diyorum. Genişletmek için tıkla... Evet kullanabilirsiniz. LG 22MK400H monitörde HDMI kablosu ile beraber geliyor ayriyeten almanıza gerek yok.
GtaOynamayıSevenAdam Centipat Katılım 1 Ocak 2020 Mesajlar 376 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2020 #15 Umut 77 dedi: Evet kullanabilirsiniz. LG 22MK400H monitörde HDMI kablosu ile beraber geliyor ayriyeten almanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Acer nitro öyle geliyormu ?
Umut 77 dedi: Evet kullanabilirsiniz. LG 22MK400H monitörde HDMI kablosu ile beraber geliyor ayriyeten almanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Acer nitro öyle geliyormu ?
Umut 77 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 4.860 Çözümler 16 Yer Yalova Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2020 #16 GtaOynamayıSevenAdam dedi: Acer Nitro öyle geliyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet YouTube'ta birisi kutu açılımını yapmış HDMI kablosu ile birlikte geliyor bu videoyu izleyebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Acer Nitro QG221Qbii 21.5" 75Hz 1ms (Analog+HDMI) FreeSync Fiyatı Acer Nitro QG221Qbii 21.5" 75Hz 1ms (Analog+HDMI) FreeSync en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com . Artı olarak da ürünü burada 30 TL daha ucuza buldum buradan da alabilirsiniz.
GtaOynamayıSevenAdam dedi: Acer Nitro öyle geliyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet YouTube'ta birisi kutu açılımını yapmış HDMI kablosu ile birlikte geliyor bu videoyu izleyebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Acer Nitro QG221Qbii 21.5" 75Hz 1ms (Analog+HDMI) FreeSync Fiyatı Acer Nitro QG221Qbii 21.5" 75Hz 1ms (Analog+HDMI) FreeSync en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com . Artı olarak da ürünü burada 30 TL daha ucuza buldum buradan da alabilirsiniz.