lowpatch Femtopat Katılım 27 Mart 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2024 #1 750TL civarı mouse pad önerisi verebilir misiniz? Genelde Valorant oynarım. Siyah dışında bir renk olursa sevinirim. Japanese Dragon Large Gaming Mousepad XXL Keyboard Gamer Mouse Pad on The Table Speed Desk Mat Anime 900x400 700X300 Mouse Mats - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com a.aliexpress.com Mouse siyah klavye beyaz olduğu için bu mouse pad uyumlu olur diye düşündüm ama oyun performansı nasıldır, iyi kayar mı emin olamadım. En küçük 40×40 olursa iyi olur. Mouse: Razer Viper V2 Pro. Klavye: GamaKay mk61.
750TL civarı mouse pad önerisi verebilir misiniz? Genelde Valorant oynarım. Siyah dışında bir renk olursa sevinirim. Japanese Dragon Large Gaming Mousepad XXL Keyboard Gamer Mouse Pad on The Table Speed Desk Mat Anime 900x400 700X300 Mouse Mats - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com a.aliexpress.com Mouse siyah klavye beyaz olduğu için bu mouse pad uyumlu olur diye düşündüm ama oyun performansı nasıldır, iyi kayar mı emin olamadım. En küçük 40×40 olursa iyi olur. Mouse: Razer Viper V2 Pro. Klavye: GamaKay mk61.