Hocam sadece Valorant oynanacak çok iyi bir şey olmasına gerek yok. Sıkıntı çıkarmasın yeterli.Performax Xatron mouse alınabilir. Bunun üstüne çıkılırsa kulaklık alınmaz.
@550519 hocam kullanıyor. Şuan ban yediği için cevap veremiyor ama bugün bitiyordu. Ona danışabilirsiniz. Bizzat kullanıyor çünkü.Hocam sadece Valorant oynanacak çok iyi bir şey olmasına gerek yok. Sıkıntı çıkarmasın yeterli.
@550519 hocam kullanıyor. Şu an ban yediği için cevap veremiyor ama bugün bitiyordu. Ona danışabilirsiniz. Bizzat kullanıyor çünkü.
Essential çöp bildiğin, alınmaz. Sensörü yetersiz kalır, scroll tuşu sorunu var. Alınmaz. Kulaklık daha beter...Mouse olarak uzun süredir memnun olarak kullandığım:
Razer DeathAdder Essential
Kulaklık için bütçeyi arttırman lazım ucuz yollu Rampage'lere bakabilirsin mesela:
X Jammer
Performax Xotran incelemesini yapmayacağım hocam. Lenovo Ideapad M100 incelemesi yapacağız.Hocam şu ikiliye bakabilirsin.
İleride fareye istersen yükseltme yaparsın ama xotran da iyidir düşük bütçede.
![]()
Performax Xotran RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Performax Xotran RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Performax Xotran RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Nazım hocam özletti kendini ya tam da fare incelemesi paylaşacaklardı ban yemeseydi.
Bakalım ne zamana nasip olacak '' emojimi ona ayırdım saklıyorum.
Omron 20M switch kullanıyor, ağır bir fare ve malzeme kalitesi çok kötü. Eksikleri bunlar. Onun haricinde 10/10 puan veriyorum. Öneririm.@550519 hocam kullanıyor. Şuan ban yediği için cevap veremiyor ama bugün bitiyordu. Ona danışabilirsiniz. Bizzat kullanıyor çünkü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.