750 TL'ye RAM önerisi

Bütçe
400-750

Bende bundan alacaktım emin olmak için size sordum yanlış alıp sıkıntı çıkarmasın diye teşekkür ederim.

SPD sekmesini atar mısın?

Kanka iki slot var zaten biri dolu ben 8+8 GB RAM yapacaktım.

Bende bundan alacaktım emin olmak için size sordum yanlış alıp sıkıntı çıkarmasın diye teşekkür ederim.

Kanka iki slot var zaten biri dolu ben 8+8 GB RAM yapacaktım.

O sekmede elindeki belleğin çoğu bilgisi belirtiliyor. Fotoğrafını atarsan elindekinin tamamen aynısını atabiliriz.

O sekmede elindeki belleğin çoğu bilgisi belirtiliyor. Fotoğrafını atarsan elindekinin tamamen aynısını atabiliriz.

CPU-Z verileri.

RAM yükseltiğimde oyunlarda etkisi artacak değil mi? Ekran kartı Ryzen Vega 3 ancak gömülü olduğundan değişmiyor RAM yükseltmenin faydasını görür müyüm?

CPU-Z verileri.

RAM yükseltiğimde oyunlarda etkisi artacak değil mi? Ekran kartı Ryzen Vega 3 ancak gömülü olduğundan değişmiyor RAM yükseltmenin faydasını görür müyüm?

Cevap verecek yok mu?

CPU-Z verileri.

Cevap verecek yok mu?

1x8 GB unknown olan galiba benim RAM CPU-Z de öyle yazıyor.

Bunu alacağım.

Dosya Ekleri

• cpuz.png
    13,1 KB · Görüntüleme: 17
  • cpuz1.png
    13,7 KB · Görüntüleme: 16
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…