Eksiğim olan sabit diski seçemedim çünkü SSD ile HDD arasında kaldım. SSD almak istiyorum fakat fiyatları korkutuyor. HDD alsam performansın aşırı düşeceğini biliyorum. Daha önce kullandığım 3 HDD de kafa vurması vb. sorunlar yüzünden bozuldu ve tüm verilerimiz silindi. Bana bir SSD (Ucuz olanından ve bu seçimlerde yanlış yaptıysam doğrulardan önerir misiniz ? Teşekkür ederim iyi günler.
Intel anakarta AMD işlemci koymuşsun. Bu bütçeye SSD alman mantıksız olur. Bu bütçeye sistem toplamak ciddi sıkıtı ama beklersen arkadaşlar sana öneride bulunurlar.
Intel anakarta AMD işlemci koymuşsun. Bu bütçeye SSD alman mantıksız olur. Bu bütçeye sistem toplamak ciddi sıkıtı ama beklersen arkadaşlar sana öneride bulunurlar.
750 tl ye hangi birinden kısabiliriz. Olur olmasına da ekran kartı ve işlemci tatmin etmeyecek kadar kötü olur. Sonuçta kasa+psu, işlemci, ram, anakart, ekran kartı, sabit disk. 7 parça şey Hepsini 100 tl lik mi alsın
O işlemciye para verilmez. Ekran kartına hiç para verilmez. Yani o ekran kartını koyacağına hiç koyma daha iyi. Madem ailesi kullanacak. O zaman ekran kartsız da kullanır. Önerdiğin anakart sadece çöpten ibaret.
1333 mhz destekleyen anakart mı kaldı allah aşkına bir daha sistem önerme. Vatan'ın sitesinden önüne en ucuz hangileri geldiyse kopyala yapıştır yapmışsın.