750 watt PSU önerisi

Kolah

Centipat
Daha fazla  
Yeni ekran kartı aldım ve şu anki PSU'm ekran kartını beslemiyor ve Rampage marka kalitesiz bir PSU.
O yüzden yeni PSU almam lazım 750 Watt'ın yeterli olacağını düşünüyorum. 7700XT ve 5 5600 için PSU araştırmasına girdim.
FSP Hydro k Pro HD2-750 750W Power Supply.
En uygun PSU'nun bu olduğunu düşünüyorum. Bütçem maksimum 3500 civarı. Sizce alınır mı? Başka PSU önerir misiniz?

Yeni ekran kartı aldım ve şu anki PSU'm ekran kartını beslemiyor ve Rampage marka kalitesiz bir PSU.
O yüzden yeni PSU almam lazım 750 Watt'ın yeterli olacağını düşünüyorum. 7700XT ve 5 5600 için PSU araştırmasına girdim.
FSP Hydro k Pro HD2-750 750W Power Supply.
En uygun PSU'nun bu olduğunu düşünüyorum. Bütçem maksimum 3500 civarı. Sizce alınır mı? Başka PSU önerir misiniz?

FSP'den daha kaliteli.

Kasan nedir? Bütçen çıkarsa bunu da alabilirsin:

Fan sesi biraz daha fazla sadece standart PSU'lara göre.

Kasamda Rampage'in bir modeli zaten PSU kasa ile birlikte geldi XPG'yi almaya bütçem yeter ama o Delta'ya bütçem yetmez maalesef çok teşekkür ederim.
Bu arada ekran kartında kaç pin var? 3 tane 8 pin varsa XPG olmaz.

Kasamda Rampage'in bir modeli zaten PSU kasa ile birlikte geldi XPG'yi almaya bütçem yeter ama o Delta'ya bütçem yetmez maalesef çok teşekkür ederim.
Hocam ileride yükseltecek olursanız benim attığım da iyi. Hem bütçenizi aşmıyor hem de 850W.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı