NZXT C750 ile o uyumsuz. Attığın o modellerde (Corsair dışında) uyumsuz.
Yeterli çıkış yok. Corsair'de var sadece.Neden uyumsuz giris mi yok?
Henüz yeni bir model. Çok da fazla incelemesi yok. Fan sesi hakkında bir kaç yorum görmüştüm. Boştayken bir anda fan açıp kapatması hakkında.https://www.akakce.com/power-supply...r30b00037-gen5-1-850-w-fiyati,1186430164.html bu cok sesli çalışır mı? 5-6yil gotururmu beni?
Buna baktınız mı? Uyum konusunda sıkıntı yaşatmaz tam modüler watt olarak da sisteminizi kurtarıyor, daha ne olsun bütçe yetiyorsa çok mantıklıdır.
Henüz yeni bir model. Çok da fazla incelemesi yok. Fan sesi hakkında birkaç yorum görmüştüm. Boştayken bir anda fan açıp kapatması hakkında.
5 - 6 yıl götürme kısmı şansınıza kalmış bir durum. İç bileşenleri iyi seviyede.
Ürün stokta yok. Ki zaten rm-e serisi coil whine ile bilinen bir seri.
Reddit'e girerek tonlarca bulabilirsiniz.Stok konusuna dikkat etmedim ama coil whine yaşayanda hiç duymadım.
High power Element Revo nispeten daha eski bir model. Sıkıntı yaşayan duymadım şimdiye kadar. Tabii raijintek'den daha alt bir model.Garantisi ve iyi oldugu kesin biraz eskide olsa bildiginiz var mı?
Reddit'e girerek tonlarca bulabilirsiniz.
High Power element Revo nispeten daha eski bir model. Sıkıntı yaşayan duymadım şimdiye kadar. Tabii Raijintek'den daha alt bir model.