7500-8000 TL sistem toplama

Bütçe
7500-8000

SchWeeppeS

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar, öncelikle yazımda oluşabilecek hata ve kusurlarimdan dolayı şimdiden özür diliyorum.

7500 maks 8.000₺ bandında oyun ağırlıklı bir sistem toplamak istiyorum(monitör hariç) bazı sitelere hazır toplanmış sistemler gördüm fakat burada bazı arkadaşlarımızın oluşturmuş olduğu konuları incelediğimde aynı fiyata daha iyi sistem toplanabileceği yönünde yanıtlar almışlar.

Bahsi geçen sistem bu

2-3 hafta içerisinde almayı düşünüyorum güncel oyunlarda (GTAV-Cyberpunk 2077-PUBG-AC-CS:GO özellikle bu) yüksek grafiklerde yüksek değerde FPS hedefliyorum. Grafik açısından gelişmiş oyunlarda çok yüksek FPS alamayacagimin farkındayım tabii ki ama en iyi performansı sağlaması benim için çok önemli uzun süre yenileme yapamayacağım çünkü.

Not: Harddisk olmasına şu an için gerek yok ilerleyen zamanlarda alabilirim.(FPS'te fark yaratmayacaksa SSD yerine şimdilik HDD takabiliriz.)

Güzel fikirlerinizi ve üst düzey fiyat/performans sistem tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci:

Anakart:

RAM 2x8:

SSD:

Ekran Kartı:

Kasa:

PSU:

Kasa olarak bunu da tercih edebilirsiniz:

Bir göz atın derim.

Merhabalar, öncelikle yazımda oluşabilecek hata ve kusurlarimdan dolayı şimdiden özür diliyorum.

7500 maks 8.000₺ bandında oyun ağırlıklı bir sistem toplamak istiyorum(monitör hariç) bazı sitelere hazır toplanmış sistemler gördüm fakat burada bazı arkadaşlarımızın oluşturmuş olduğu konuları incelediğimde aynı fiyata daha iyi sistem toplanabileceği yönünde yanıtlar almışlar.

Bahsi geçen sistem bu

2-3 hafta içerisinde almayı düşünüyorum güncel oyunlarda (GTAV-Cyberpunk 2077-PUBG-AC-CS:GO özellikle bu) yüksek grafiklerde yüksek değerde FPS hedefliyorum. Grafik açısından gelişmiş oyunlarda çok yüksek FPS alamayacagimin farkındayım tabii ki ama en iyi performansı sağlaması benim için çok önemli uzun süre yenileme yapamayacağım çünkü.

Not: Harddisk olmasına şu an için gerek yok ilerleyen zamanlarda alabilirim.(FPS'te fark yaratmayacaksa SSD yerine şimdilik HDD takabiliriz.)

Güzel fikirlerinizi ve üst düzey fiyat/performans sistem tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler.

PSU değiştirilmeli.

Bahsi geçen sistem bu

Hocam ocak ayını beklemenizi öneririm. RTX 3050 gibi kartlar duyurulacağı için o zamanda bir sistem almanız daha iyi olacaktır.

8180 TL, RAM iki adet.

X2 RAM

8.000 gibi bir fiyat.

2X.
8000'in birkaç TL altı oluyor.

CS:GO'da en yüksek ayarlarda kaç FPS alırım bu sistemle?
Ortalama 250-300 arası.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

X2 RAM

8.000 gibi bir fiyat.
Hocam güzel sistem ama böyle daha iyi olur;

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı