SchWeeppeS
Femtopat
Daha fazla
Bir göz atın derim.İşlemci:
Intel i5-10400F Altı Çekirdek 2.90 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Intel i5-10400F Altı Çekirdek 2.90 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Intel i5-10400F Altı Çekirdek 2.90 GHz İşlemci özelliklerini incele, 3.334,47 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Anakart:
MSI B460M-A PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B460M-A PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B460M-A PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 1.999,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
RAM 2x8:
Patriot Viper Steel 8 GB 3000MHz DDR4 PVS48G300C6 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Patriot Viper Steel 8 GB 3000MHz DDR4 PVS48G300C6 Ram arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
SSD:
Kingston 500 GB A2000 SA2000M8/500G M.2 PCI-Express 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Kingston 500 GB A2000 SA2000M8/500G M.2 PCI-Express 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Ekran Kartı:
Zotac Gaming GeForce RTX 2060 ZT-T20600K-10M 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Zotac Gaming GeForce RTX 2060 ZT-T20600K-10M 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Kasa:
Zalman N5MF 4RGB Fan ATX Kasa Siyah PSU YOK Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Zalman N5MF 4RGB Fan ATX Kasa Siyah PSU YOK arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
PSU:
Zalman ZM550-GVII 550 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Zalman ZM550-GVII 550 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zalman ZM550-GVII 550 W Power Supply özelliklerini incele, 1.151,67 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kasa olarak bunu da tercih edebilirsiniz:
MSI MAG FORGE 100R ARGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
MSI MAG FORGE 100R ARGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Merhabalar, öncelikle yazımda oluşabilecek hata ve kusurlarimdan dolayı şimdiden özür diliyorum.
7500 maks 8.000₺ bandında oyun ağırlıklı bir sistem toplamak istiyorum(monitör hariç) bazı sitelere hazır toplanmış sistemler gördüm fakat burada bazı arkadaşlarımızın oluşturmuş olduğu konuları incelediğimde aynı fiyata daha iyi sistem toplanabileceği yönünde yanıtlar almışlar.
Bahsi geçen sistem bu
2-3 hafta içerisinde almayı düşünüyorum güncel oyunlarda (GTAV-Cyberpunk 2077-PUBG-AC-CS:GO özellikle bu) yüksek grafiklerde yüksek değerde FPS hedefliyorum. Grafik açısından gelişmiş oyunlarda çok yüksek FPS alamayacagimin farkındayım tabii ki ama en iyi performansı sağlaması benim için çok önemli uzun süre yenileme yapamayacağım çünkü.
Not: Harddisk olmasına şu an için gerek yok ilerleyen zamanlarda alabilirim.(FPS'te fark yaratmayacaksa SSD yerine şimdilik HDD takabiliriz.)
Güzel fikirlerinizi ve üst düzey fiyat/performans sistem tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler.
Hocam ocak ayını beklemenizi öneririm. RTX 3050 gibi kartlar duyurulacağı için o zamanda bir sistem almanız daha iyi olacaktır.Merhabalar, öncelikle yazımda oluşabilecek hata ve kusurlarimdan dolayı şimdiden özür diliyorum.
7500 maks 8.000₺ bandında oyun ağırlıklı bir sistem toplamak istiyorum(monitör hariç) bazı sitelere hazır toplanmış sistemler gördüm fakat burada bazı arkadaşlarımızın oluşturmuş olduğu konuları incelediğimde aynı fiyata daha iyi sistem toplanabileceği yönünde yanıtlar almışlar.
Bahsi geçen sistem bu
2-3 hafta içerisinde almayı düşünüyorum güncel oyunlarda (GTAV-Cyberpunk 2077-PUBG-AC-CS:GO özellikle bu) yüksek grafiklerde yüksek değerde FPS hedefliyorum. Grafik açısından gelişmiş oyunlarda çok yüksek FPS alamayacagimin farkındayım tabii ki ama en iyi performansı sağlaması benim için çok önemli uzun süre yenileme yapamayacağım çünkü.
Not: Harddisk olmasına şu an için gerek yok ilerleyen zamanlarda alabilirim.(FPS'te fark yaratmayacaksa SSD yerine şimdilik HDD takabiliriz.)
Güzel fikirlerinizi ve üst düzey fiyat/performans sistem tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler.
Csgo da en yüksek ayarlarda kaçf fpsalırım bu sistemle?Bir göz atın derim.
Ortalama 250-300 arası.CS:GO'da en yüksek ayarlarda kaç FPS alırım bu sistemle?
Hocam güzel sistem ama böyle daha iyi olur;Intel i5-10400F Altı Çekirdek 2.90 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Intel i5-10400F Altı Çekirdek 2.90 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Intel i5-10400F Altı Çekirdek 2.90 GHz İşlemci özelliklerini incele, 3.334,47 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
MSI B460M-A PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B460M-A PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B460M-A PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 1.999,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
X2 RAM
XPG 8GB Gammix D30 Kırmızı 3000MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
XPG 8GB Gammix D30 Kırmızı 3000MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
MSI MAG FORGE 100M RGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
MSI MAG FORGE 100M RGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Zalman ZM550-GVII 550W 80+Bronze Güç Kaynağı - PttAVM.com - 2025
Zalman ZM550-GVII 550W 80+Bronze Güç KaynaÄı Orjinal - Faturalı - Garantili Ãrünler - Hızlı Gönderim - 2025www.pttavm.com
SanDisk Ultra 3D SDSSDH3-500G-G25 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
SanDisk Ultra 3D SDSSDH3-500G-G25 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Palit RTX 2060 SUPER DUAL 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Palit RTX 2060 SUPER DUAL 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
8.000 gibi bir fiyat.