7500 TL 2K 27" monitor önerisi

Bütçe
7500
@DerratiX veya arkadaşı almıştı sanırsam. Profili üzerinde konuşmuşlar.

Bu VG27AQ modelinin fiyatı iyiymiş. Tekrar muallaka düştüm. Sizce 1080+DLDSR'lı 4070 mi yoksa 2K 6700XT mi? @Lory7 @ProximusTwo

Seçeneklerde yok ama 2K 6800XT öneririm bütçen yetiyor gibi gözüküyor.
@İkseroo konuda yüksek msden bahsetmiş profound hoca oyun için ise bu kötü olur ancak oyun için alınacağı söylenmesine rağmen profound hocam önermeye devam etmiş, tam anlayamadım olayı @Saint Lucia hocam bizi aydınlatabilir.
@Chuck Norris yeni konu aç oradan devam edelim.

Son düzenleme:
Hocam monitör + ekran kartı taksitli olunca yine fazla oluyor.

400 dolar fiyatını hak ediyor mu

Ağırlıklı hikaye oyunu oynayıp film/dizi izleyecekseniz AOC da iyi bir tercih olabilir kontrast oranından dolayı. Ama FPS oyunları ağırlıklıysa VG27AQZ tercih etmeniz daha mantıklı.

Ağırlıklı hikaye oyunu oynayıp film/dizi izleyecekseniz AOC da iyi bir tercih olabilir kontrast oranından dolayı. Ama FPS oyunları ağırlıklıysa VG27AQZ tercih etmeniz daha mantıklı.

İkisinin ortası olur hocam VG27AQ tercih edeceğim VG27AQZ 9.000 TL civarı şu an stoklar yenilendiğinde VG27AQ'nun altına düşer umarım.

@DerratiX veya arkadaşı almıştı sanırsam. Profili üzerinde konuşmuşlar.

O Motion blur sadece testte fark ediliyor hocam. Normal oyunlarda onu fark etmiyorsun o kadar.

Goruntu olarak cok iyi bir monitor, alinmasini tavsiye ederim ben. Ben kullanmiyorum arkadasim kullaniyor dediginiz gibi, ama monitor onun yorumlari ve kendi gorusumle renk olarak gayet iyi. Kontrast oranininda iyi olmasi onu film gibi isler icin aşırı iyi hale getiriyor.

Onun disinda 32GN600 modelini tavsiye edebilirim. O da guzel bir deneyim verir.

Bu arada AOC serisi monitor 120 Hz'de 10 bit kullanilabiliyor, o da buyuk bir arti bana gore.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…