Şöyle bir inceleme buldum.
Baktığımızda evet güzel bir model özellikle VA ya göre ama fazla olmasa da hala ghosting olduğu belli oluyor.
Profound hoca olsa en doğru şekilde anlatırdı bize...
Seçeneklerde yok ama 2K 6800XT öneririm bütçen yetiyor gibi gözüküyor.
@İkseroo konuda yüksek msden bahsetmiş profound hoca oyun için ise bu kötü olur ancak oyun için alınacağı söylenmesine rağmen profound hocam önermeye devam etmiş, tam anlayamadım olayı @Saint Lucia hocam bizi aydınlatabilir. @Chuck Norris yeni konu aç oradan devam edelim.
Seçeneklerde yok ama 2K 6800XT öneririm bütçen yetiyor gibi gözüküyor.
@İkseroo konuda yüksek msden bahsetmiş profound hoca oyun için ise bu kötü olur ancak oyun için alınacağı söylenmesine rağmen profound hocam önermeye devam etmiş, tam anlayamadım olayı @Saint Lucia hocam bizi aydınlatabilir.
En ucuz Asus TUF Gaming VG27AQ 27" 1 ms WQHD G-Sync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG27AQ 27" 1 ms WQHD G-Sync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 11.286,35 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Tabii ki etmiyor ama malum burası Türkiye fiyatını hak etmeyen bir şeyin sözde fiyatını hak edenleri var
TR Piyasasına göre yorumlarsak hak ediyor kısaca.
Hocalarım VG27AQZ modeli vardı Gaming.gen'de fakat stoğu (mod kimse Türkçe bilmiyor galiba burada ünsüz yumuşaması var.) Bitti ve fiyatı 9000'e fırladı ve 7500'ü bile hak etmeyen bir monitör ama alacaktım. Şimdi bu da gitti bildiğim bir monitör yok şu an. Oyun amaçlı kullanılacak eğer ghosting rahatsız edici seviyede olmazsa IPS dışı ürünler de önerebilirsiniz. Eğer bu fiyata yok illa yükseltmen lazım diyorsanız da yapacak bir şey yok ama olabildiğince önerirseniz memnun olurum.
Ağırlıklı hikaye oyunu oynayıp film/dizi izleyecekseniz AOC da iyi bir tercih olabilir kontrast oranından dolayı. Ama FPS oyunları ağırlıklıysa VG27AQZ tercih etmeniz daha mantıklı.
Ağırlıklı hikaye oyunu oynayıp film/dizi izleyecekseniz AOC da iyi bir tercih olabilir kontrast oranından dolayı. Ama FPS oyunları ağırlıklıysa VG27AQZ tercih etmeniz daha mantıklı.
O Motion blur sadece testte fark ediliyor hocam. Normal oyunlarda onu fark etmiyorsun o kadar.
Goruntu olarak cok iyi bir monitor, alinmasini tavsiye ederim ben. Ben kullanmiyorum arkadasim kullaniyor dediginiz gibi, ama monitor onun yorumlari ve kendi gorusumle renk olarak gayet iyi. Kontrast oranininda iyi olmasi onu film gibi isler icin aşırı iyi hale getiriyor.
Onun disinda 32GN600 modelini tavsiye edebilirim. O da guzel bir deneyim verir.
Bu arada AOC serisi monitor 120 Hz'de 10 bit kullanilabiliyor, o da buyuk bir arti bana gore.