temhem111 Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 130 4 Ekim 2022 #1 Merhaba. Bütçem en fazla bu kadar. APU sistem önerebilir misiniz? İleride iyi bir ekran kartı takar öyle kullanırım.
Merhaba. Bütçem en fazla bu kadar. APU sistem önerebilir misiniz? İleride iyi bir ekran kartı takar öyle kullanırım.
DeliDivane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.422 Çözümler 7 4 Ekim 2022 #2 temhem111 dedi: Merhaba. Bütçem en fazla bu kadar. APU sistem önerebilir misiniz? İleride iyi bir ekran kartı takar öyle kullanırım. Genişletmek için tıkla... FrekansTV Bilgisayar Sistemi - inventus Dostum bu bütçede daha iyisini bulamazsın. SSD'yi 300 TL farkla 500 GB yapıp alabilirsiniz. 6400 tutuyor kalan bütçeyi ileride alacagınız ekran kartına saklayın.
temhem111 dedi: Merhaba. Bütçem en fazla bu kadar. APU sistem önerebilir misiniz? İleride iyi bir ekran kartı takar öyle kullanırım. Genişletmek için tıkla... FrekansTV Bilgisayar Sistemi - inventus Dostum bu bütçede daha iyisini bulamazsın. SSD'yi 300 TL farkla 500 GB yapıp alabilirsiniz. 6400 tutuyor kalan bütçeyi ileride alacagınız ekran kartına saklayın.
temhem111 Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 130 4 Ekim 2022 #3 DeliDivane dedi: FrekansTV Bilgisayar Sistemi - inventus Dostum bu bütçede daha iyisini bulamazsın. SSD'yi 300 TL farkla 500 GB yapıp alabilirsiniz. 6400 tutuyor kalan bütçeyi ileride alacagınız ekran kartına saklayın. Genişletmek için tıkla... Güvenilir mi peki bilmiyorum bu siteyi
DeliDivane dedi: FrekansTV Bilgisayar Sistemi - inventus Dostum bu bütçede daha iyisini bulamazsın. SSD'yi 300 TL farkla 500 GB yapıp alabilirsiniz. 6400 tutuyor kalan bütçeyi ileride alacagınız ekran kartına saklayın. Genişletmek için tıkla... Güvenilir mi peki bilmiyorum bu siteyi
DeliDivane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.422 Çözümler 7 4 Ekim 2022 #4 temhem111 dedi: Güvenilir mi peki bilmiyorum bu siteyi. Genişletmek için tıkla... Siteyle ilgili tecrübem ve bilgim yok ama birçok yazı mevcut araştırın site konusunda güven saglarsanız ben sistem konusunda güven veriyorum.
temhem111 dedi: Güvenilir mi peki bilmiyorum bu siteyi. Genişletmek için tıkla... Siteyle ilgili tecrübem ve bilgim yok ama birçok yazı mevcut araştırın site konusunda güven saglarsanız ben sistem konusunda güven veriyorum.
5 550519 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 20.327 Makaleler 2 Çözümler 39 4 Ekim 2022 #5 Güvenilir bir sitedir. temhem111 dedi: Güvenilir mi peki bilmiyorum bu siteyi. Genişletmek için tıkla...
Güvenilir bir sitedir. temhem111 dedi: Güvenilir mi peki bilmiyorum bu siteyi. Genişletmek için tıkla...