7500 TL bilgisayar önerisi

Bu fiyata alınabilecek en iyi sistem.
https://shbd.io/s/ulpqaSdL
Kasada egzoz fan ve ön panekdeki fanları sökmüşler fiyat oldukça iyi 400 500 TL 2.elde rahatlıkla fan bulabilirsiniz.

Hocam ama bana monitör de lazım monitör ile birlikte bütçe 7500 TL 8000 de olur ama monitör de lazım.

Hocam buna Trendyol'dan 1000 TL'ye RGB'li kasa alınsa cok güzel ve ucuz bir setup olur elinize sağlık.
Evet o da bir alternatif ama arkadaş bütçeyi yükseltebileceği veya yükseltemeyeceği hakkında birşey söylemediği için en uygun şekilde nasıl olacağı hakkında tavsiye verdim.

Hocam ikinci elde parça parç alamam toplu olması gerek. Ve kullanacak kişi yetişkin değil çocuk.

Bence genel olarak AMD kartlardan uzak durulmalı WattMan kaçınılmaz olabiliyor.
AMD sitesinde ekran kartlarıyla uyumlu parçaları belirtiyor ona rağmen uyumlu parça almadıysanız doğru RAM MHz'ini bulana kadar değiştirirseniz WattMan hatası vermiyor. WattMan genelde parçaların uyumsuzluğundan dolayı oluşuyor.

@hamzayigjt hem önerin kötü, hemde yanlış bilgi veriyorsun. 1000 liraya kasa alınca içinde nasıl psu gelsin?

Hocam ama bana monitör de lazım monitör ile birlikte bütçe 7500 TL 8000 de olur ama monitör de lazım.
9 bin bandına çıkıp bu sistemi alıp idareten de olsa 2.elden 60,75 hz monitör alınabilir total fiyat 8500 9000 pazarlığı işin içine katmadan söyledim.

Çok aciliyeti yoksa biraz bütçe arttırmaya çalışın en azından 10-12K civarlarına 2.elden güzel sistem dizilir.

Hocam çok güzel bir şeye gerek olmadığı için ve şimdi almam gerek bütçe arttıramam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…