7500 TL bilgisayar önerisi

Hocam ikinci elde parça parç alamam toplu olması gerek. Ve kullanacak kişi yetişkin değil çocuk.

İlk attığım sistem güzel ama monitör de lazım demişsiniz. 2. attığıma bakabilirsiniz bu ve buna benzer birçok ilan var içlerinden AM4 soket olanları inceleyin ileride geliştirme potansiyeliniz olur.

İfadeler: QTV
6000 ve 7000 serilerinde yaşayan görmedim ben ama 500 serisinden kesinlikle uzak durulmalı hocam.
6700xt 5600 ram tarafında 3600mhz 16 gx xmp açık kullanıyordum yine wattman yiyordum parça ile ilgili olduğunu sanmıyorun

İlk attığım sistem güzel ama monitör de lazım demişsiniz. 2. attığıma bakabilirsiniz bu ve buna benzer birçok ilan var içlerinden AM4 soket olanları inceleyin ileride geliştirme potansiyeliniz olur.

Hocam attığınız ilan 2. olan güzel duruyor oyun oynatır mı acaba?

Hocam attığınız ilan 2. olan güzel duruyor oyun oynatır mı acaba?

Oynatır ama monitörle birlikte daha iyisini bulursunuz. İşlemcisi vasatın altında bir işlemci. R3 3100-R5 1600 AF-R5 2600 bakmaya çalışın ekran kartı 1050 TI-1060 6 GB falan olsa yeterli olur. Kalan bütçeye monitör bulursunuz.

Bu ne hocam? 250W kime neye yetecek ayrı soru Everest PSU kullanılır mı ayrı soru.

Teşekkür ederim hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…