7500 TL ekran kartı önerisi

Bütçe
7500
Hangi ekran kartını kullanıyorsunuz şu anda? MSI Mech modelleri fazla ısınıyor zaten.

10 - 11K eden hiçbir şey yok o kartta. @kino hocam daha iyi bilir.

3060 Ti'a yakın bir kart değil mi? Aralarında 85W güç tüketim farkı var üstelik buna ek olarak DLSS 3 artısi da var.

Şu an MSI Armor falan mı var sizde? Sadece ısınmasıdan şikayetçiyseniz kaliteli modellerde bu sorun yok.

RX 7600 diye bir şey var hocam 3K daha ucuza. FSR 3.0'ın ise eli kulağında. @WasTheBankai şu an kullandığınız kart nedir?

AMD tarafı hariç sadece NVIDIA tarafı için konuşuyorum. AMD kartların Hater'ı çok fazla sadece NVIDIA almak isteyen adam için o bütçede o kart veya 3060 Ti bulunuyor.

RX 7600 diye bir şey var hocam 3K daha ucuza. FSR 3.0'ın ise eli kulağında. @WasTheBankai şu an kullandığınız kart nedir?

Benim bir de şöyle bir sorunum var hocam şu anki ekren kartım RX 580 Armor 8 GB, fakat bilgisayar ekran kartımı RX 470 olarak gösteriyor bunun bir çözümü var mıdır?

Hangi ekran kartını kullanıyorsunuz şu anda? MSI Mech modelleri fazla ısınıyor zaten.

RX 580 Armor 8 GB.

Evet MSI Armor ve oyunlarda 1 sn de FPS drop atıyor oynatmıyor oyunu Forza Horizon 4'te 83 derecelerde geziyor düşük grafiklerde

Armor zaten sorunlu bir kart. DDU ile driver silip RX580 driverini tekrar kurun ve GPU-Z görüntüsü atın bakalım asıl modeli neymiş. Yeni AMD kartlarda (yine Armor almazsanız) öyle ısınma sorunu yaşamazsınız.

DDU ile sildim daha yeni, şimdi AMD sitesinden RX 580 driverini kuruyorum daha sonra GPU Zden ss atıcam

AMD'nin kendi sitesinden RX 580'i seçtim indirdim tekrar 470 çıktı ne yapmam lazım.

DDU ile sildim daha yeni, şimdi AMD sitesinden RX 580 driverini kuruyorum daha sonra GPU Zden SS atacağım

AMD'nin kendi sitesinden RX 580'i seçtim indirdim tekrar 470 çıktı ne yapmam lazım.

GPU Z atın bakalım kart 580 BIOS'lu 470 mi yoksa 470 BIOS'lu 580 mi?

Hocam o bütçeye NVIDIA zor bu bütçede AMD alırsanız daha fazla performans alabilirsiniz. Ama NVIDIA alacaksanız en azından 4060 bakın derim bir önceki kartları almak mantıksız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…