Merhaba arkadaşlar, 7500 TL civarında hazır sistem almak istiyorum ilk başta toplamaya çalıştım fakat en az 10000 TL'yi gözden çıkarmam gerekiyor. Bu yüzden hazır sistemin daha mantıklı olduğunu düşündüm. Önerilerinizi bekliyorum.
Silver 3A-1650 Oyuncu Bilgisayarı Intel işlemcili yeni nesil ekran kartı içeren Silver 3A-1650 oyuncu bilgisayarı şimdi en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle şimdi GameGaraj'da !
www.gamegaraj.com
İşlemci biraz kötü ama ekran kartı günümüz oyunları için gayet gayet yeterli.
Merhaba arkadaşlar, 7500 TL civarında hazır sistem almak istiyorum ilk başta toplamaya çalıştım fakat en az 10000 TL'yi gözden çıkarmam gerekiyor. Bu yüzden hazır sistemin daha mantıklı olduğunu düşündüm. Önerilerinizi bekliyorum.
Frekans TV muhtemelen üst düzey sisteme takmıştır o kartı. PCI Express 4.0 anakarta takarsan performansı GTX 1650 seviyesinde oluyor. PCI Express 3.0 anakarta takarsan 1050 Ti seviyesinde. Attığınız sistemde de pcu Express 3.0 anakart kullanılmış. Yani ekran kartı gücü güçleri eşit. İşlemci güçlerini kıyaslarsak 10100F çok daha iyi. Yükseltme yapmadan uzun süre kullanacaksa 10100F ve 1050 Ti sistem çok daha mantıklı.