600 watt 80+ kasaya dahilMonitör ve ekipmanlar dışında güzel sistem fakat daha iyisi toplanabilir. Ayrıca PSU'yu göremedim ben.
GSamsung'un fakat Samsung'un hangi panelleri olduğunu belirtmiyorlar. Nereden belli kaç yıl evvel ki paneli kullandıkları. O parayı kesinlikle haketmiyor. Çok daha iyi monitörler var o fiyata, hem özellik bakımından hem de bilinirlik bakımından sizi üzmeyecek monitörler.
G300s elime küçük 1, o kulaklığı denedim beğenmedim 2, ram yok 3, e aynı sistem ve sizin bu belli markalara düşmanlığınız beni gıcık ediyor. Ben size diyorum ki bu nasıl ? Sen bana şu kadar bütçe arttırıyor bunu al şunu al diyorsun onu almayı bizde biliyoruz.Sana öyle bir sistem yapıcam ki direk al.
Gigabyte B450M S2H fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Gigabyte b450m kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.
Gigabyte B450M S2H fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Gigabyte b450m kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.www.vatanbilgisayar.com
Corsair 16 GB 2x8GB DDR4 3000Mhz Ram(Bellek) - CMK16GX4M2D3000C16 incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
AMD Ryzen 5 2600 Socket AM4 3.9GHz 19MB Önbellek 65W İşlemci fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD Ryzen 5 2600 Socket AM4 3.9GHz 19MB Önbellek 65W İşlemci fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Sapphire RX590 NITRO+ SE 8GB GDD5 256Bit AMD Radeon DX12 RGB Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Sapphire RX590 NITRO+ SE 8GB GDD5 256Bit AMD Radeon DX12 RGB Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Adata SU650 480GB 520-450MB/s SSD (ASU650SS-480GT-C)
Ultimate SU650 katı hal diski, 480 GB'a kadar kapasite sunan 3D NAND Flash ve yüksek hızlı bir denetleyici kullanır. 520/450MB/s'ye kadar okuma/yazma performansı ve 2D NAND SSD'lerden daha fazla güvenilirlik sunar. SU650, optimize edilmiş veri performansı ve bütünlüğünü...www.teknobiyotik.com
Cooler master masterbox MB501L kasa fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Cooler master MB501L kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.
Cooler master masterbox MB501L kasa fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Cooler master MB501L kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.www.vatanbilgisayar.com
VIEWSONIC 23,6" VX2458-C-MHD 1MS 144HZFreeSync/GSync FullHDCurved Gaming Monitor fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
VIEWSONIC 23,6" VX2458-C-MHD 1MS 144HZFreeSync/GSync FullHDCurved Gaming Monitor fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Steelseries Apex 150 RGB Türkçe Q Oyuncu Klavyesi | ITOPYA
Steelseries Apex 150 RGB Türkçe Q Oyuncu Klavyesi En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile SSK64673 ITOPYA'da.www.itopya.com
Logitech G300S Kit (G300S+Mousepad+Bardak Altligi+Sticker)| ITOPYA.COM
Logitech G300S Kit (G300S+Mousepad+Bardak Altligi+Sticker) en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile G300S+MOUSEPAD ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com
LOGITECH G231 PROGIDY KABLOLU GAMING KULAKLIK | ITOPYA
LOGITECH G231 PROGIDY KABLOLU GAMING KULAKLIK yüksek kaliteli ses uygun fiyat ve taksit seçenekleri ile ITOPYA'da.www.itopya.com
Toplam : 6843 TL İsteğine göre Klavye Fare Kulaklık değiştirebilirsin.
G300s elime küçük 1, o kulaklığı denedim beğenmedim 2, ram yok 3, e aynı sistem ve sizin bu belli markalara düşmanlığınız beni gıcık ediyor. Ben size diyorum ki bu nasıl ? Sen bana şu kadar bütçe arttırıyor bunu al şunu al diyorsun onu almayı bizde biliyoruz.