Eğer ergonomik olsun diyorsanız attığınız alınır.Merhabalar, 7500 TL’ye Mouse önerisi alabilir miyim? Normalde ne alacağımı kesinleştirdim ama fikir almak istiyorum. Şu an aklımda WLMouse Sword X var, önerileriniz nelerdir? Almışken cidden premium bir şey istiyorum.
Aklımdaki:
WLmouse Sword X "The Swords" Edition Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Oynadığım oyunlar: CS2, Black Ops 7 ve Battlefield 6.
Tutuş şeklim: Relaxed Claw
Merhabalar, 7500 TL’ye Mouse önerisi alabilir miyim? Normalde ne alacağımı kesinleştirdim ama fikir almak istiyorum. Şu an aklımda WLMouse Sword X var, önerileriniz nelerdir? Almışken cidden premium bir şey istiyorum.
Aklımdaki:
WLmouse Sword X "The Swords" Edition Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Oynadığım oyunlar: CS2, Black Ops 7 ve Battlefield 6.
Tutuş şeklim: Relaxed Claw
Şu an kullandığım Mouse shape’i S2 ile aynı. (Fantech Helios II Pro S)Elin ne kadar büyük bilmiyorum ama EC1/EC2/FK2-DW'lere bakmış mıydın? Fiyatları benim için pahalı, ama herhalde benim gibi Relaxed Claw 21x11 kürek elli birisi için EC1-DW bir mousetan isteyebileceğim her şeye sahip bir mouse. Mouse için o kadar bütçe verecek olsam herhalde onu alırdım. Şahsen zowie'lerin ergonomilerini çok beğeniyorum.
Bir de lütfen eğer yapacaksanız beğenmiyorumları spawnlamayın. Bu bütçede 40g ve en üst sensörlü mouse'lar olsa bile bu bütçede bence asıl fark eden şey ergonomi ve malzeme kalitesi. Zowie'ler bu ikisinde bayağı usta.
Sword X mi yoksa attığınız mı? Attığınız magnezyum değil ama magnezyum takıntım da yok. Yine de magnezyum olması bir artı değil mi? Attığınızı alırsam ne fark hissederim Sword X’e göre?Yani buna bakılabilir de, zaten tepedesiniz artık. Her ürün en üst seviyede olacak. Beğendiğinizi almak en mantıklısı.
G-Wolves HTM Plus Wireless Mouse
Fark yok. Wolves biraz daha hafif.Şu an kullandığım Mouse shape’i S2 ile aynı. (Fantech Helios II Pro S)
Shape’i pek beğenmiyorum.
Elim 17 cm bu arada.
Sword X mi yoksa attığınız mı? Attığınız magnezyum değil ama magnezyum takıntım da yok. Yine de magnezyum olması bir artı değil mi? Attığınızı alırsam ne fark hissederim Sword X’e göre?
Black Ops 7 gibi hızlı oyunlarda hangisi kontrol açısından daha iyi olur? O wolves de bayağı iyi duruyor.Fark yok. Wolves biraz daha hafif.
Şu an kullandığım Mouse shape’i S2 ile aynı. (Fantech Helios II Pro S)
Shape’i pek beğenmiyorum.
Elim 17 cm bu arada.
Sword X mi yoksa attığınız mı? Attığınız magnezyum değil ama magnezyum takıntım da yok. Yine de magnezyum olması bir artı değil mi? Attığınızı alırsam ne fark hissederim Sword X’e göre?
Ayrıca Black Ops 7’de full trickshot atan biriyim, ona uygun bir mouse lazım ivme falan konusunda.
Dediğim gibi biri ergonomik biri simetrik. Hangisi sizin için iyiyse onu alın.Black Ops 7 gibi hızlı oyunlarda hangisi kontrol açısından daha iyi olur? O wolves de bayağı iyi duruyor.
Hocam elim de küçük bu arada, 17 cm. Wolves alması mantıklı olur mu ki? Relaxed Claw tutuyorum.Yani buna bakılabilir de, zaten tepedesiniz artık. Her ürün en üst seviyede olacak. Beğendiğinizi almak en mantıklısı.
G-Wolves HTM Plus Wireless Mouse