Şimdiden hayırlı olsun, güle güle kullanın.
Teşekkürler, yarın alacağım.Çok iyi tercihler olmuş hocam. Hayırlı olsun şimdiden.
Teşekkürler, yarın alacağım.
Eki Görüntüle 2621281
Mouse pad stoğu bittiğini fark ettim ve bunu alacağım:
Eki Görüntüle 2621738
Hocam bana daha iyisi şu var deyip bir şey önerebilirseniz iyi olur.Sırf rengi için alıyorsanız okey ama shan hai ile freefallın uzaktan yakından alakası yok.
Biraz isteklerinizi betimleyin bende sizin için uygun olacak modelleri atayım.Hocam bana daha iyisi şu var deyip bir şey önerebilirseniz iyi olur.
Rengi için seçmiştim evet, mousepad’den çok anlamıyorum. Poron yüzeymiş sanırım hızlı ama durdurulması kolay diyorlar.
Bu arada rengi iç karartıcı bir şey olmasın mesela siyah veya çok koyu renkler gibi.
Mouse üzerinde kaysın ama kontrollü olsun istiyorum. (hantal olmayacak)Biraz isteklerinizi betimleyin bende sizin için uygun olacak modelleri atayım.
Mouse üzerinde kaysın ama kontrollü olsun istiyorum. (hantal olmayacak)
İç karartıcı bir rengi olmasın (Setup’u Beyaz ve mavi odaklı bir şey istiyorum)
Mouse skatesini kolay aşındıran bir şey olmasın (Mevcutta kullandığım Blade Y ile bu sorunu yaşıyorum)
Mouse üzerinde kaysın ama kontrollü olsun istiyorum. (hantal olmayacak)
İç karartıcı bir rengi olmasın (Setup’u Beyaz ve mavi odaklı bir şey istiyorum)
Mouse skatesini kolay aşındıran bir şey olmasın (Mevcutta kullandığım Blade Y ile bu sorunu yaşıyorum)
ESPTiger SheSheJia Poron Mousepad
Mousepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Hocam turuncu bir şey olmasın renk olarak beyaz, mavi veya karışık mavimsi renkler içeren bir şey de olabilir.Artisan Zero olabilir. Zaten o bütçelerdeyiz.
Turuncusu kalmamış.
Hocam Piooner series ile benim mavi olanın farkı nedir acaba?ESPTiger SheSheJia Poron Mousepad
Mousepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Attığınız pad soft ve speed. Benim attığım biraz daha dengeli bir yüzey hem kontrol kolay olur hem de harekette zorlanmazsınız.Hocam turuncu bir şey olmasın renk olarak beyaz, mavi veya karışık mavimsi renkler içeren bir şey de olabilir.
Hocam Piooner series ile benim mavi olanın farkı nedir acaba?