7500 TL mouse önerisi

Bütçe
7500 TL
SheSheJia atacaktım ben de. Beast X Pro'yu da Soft Lilac alırsanız çok güzel durur.
Aslında o tarz renklerle bir sıkıntım yok soft lilac cidden çok güzel duruyor ama benim istediğim renklere çok ters hocam. Ben Mavi/Beyaz bir şey istiyorum, mousepad koyu mor.

Attığınız pad soft ve speed. Benim attığım biraz daha dengeli bir yüzey hem kontrol kolay olur hem de harekette zorlanmazsınız.
Hocam ben bir tık da hızlı bir şey istiyorum ama kontrol de olacak tabii ki. Tavsiyeniz hangisi?

Control+ stoklara bir gelse ...

O zaman talismans tam size göre diyebilirim.

Control+ stoklara bir gelse...

Harbi ya elim kolum bağlandı resmen.

Valla hocam sarı sitede bir kaç tane Control+ ilanı var. Az kullanıldığını da söylemişler. 2. el sorun yaratmayacaksa, hem renk açısından sizin istediğiniz oluyor hem de pad gerçekten çok güzel.

Control+ stoklara bir gelse ...
O zaman talismans tam size göre diyebilirim.

Harbi ya elim kolum bağlandı resmen.
Stok gelene kadar maalesef bekleyemem hocam Beast X Pro stoklardan gider falan diye ödüm kopuyor zaten. Bu sabah direkt alacaktım ama akşama kaldı, şu an baktığımda ise istediğim mousepad’in stoğu bitmiş…

Bu nasıl bu arada?

Stok bayadır gelmiyor zaten hocam. O yüzden 2. ele bakabilirsiniz demiştim. Attığınız aşırı speed bir ürün.

Hocam annem ikinci ele müsaade etmedi. Şu an sizce en muadil en alınası mousepad hangisi isteklerime göre? Sağ olun bunca zamandır yardım ettiğiniz için.
Ne demek hocam zaten yardım etmek için varız burada. Eğer renk çok önemli ise talismans.

Hocam annem ikinci ele müsaade etmedi. Şu an sizce en muadil en alınası mouse pad hangisi isteklerime göre? Sağ olun bunca zamandır yardım ettiğiniz için.

Talismans beyaz sayılırsa zaten başka seçenek kalmıyor. Control isteyenler için çok güzel bir ürün zaten. Rica ederiz hocam, ne demek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…