7500 TL R5 1600 Sistem Toplama

A.Kaan Mert

Hectopat
Yer
Adana
Daha fazla  
Uzun zamandır yaptığım araştırmalar sonucunda GTX 1080 + Ryzen 1600 tabanlı, oyun odaklı sistem kurmaya karar verdim. Bütçemi, monitör dahil 7500 TL olarak belirledim. Aşağıda parçalarını göstermiş olduğum sistem hakkında yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleme:
R5 1600 ile GTX 1080 1080P'de darboğaz yapacaktır. O kasa yerine Phanteks P400 alabilirsin.
Araştırmadan yorum yapmayın. Ryzen 1600 ile GTX 1080'in uyumu ''oyun için'' mükemmel denilecek seviyededir. Ryzen 1600 ile GTX 1080'in darboğazı söz konusu bile değil.

1080P ''144 Hz'' monitör.

Son düzenleyen: Moderatör:
Araştırmadan yorum yapmayın
Peki.
Ryzen 1600 ve GTX 1080 Darboğaz yapar mı?
Ryzen 5 1600 + GTX 1080 - [Solved] - CPUs - Tom's Hardware
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Peki.
Ryzen 1600 ve GTX 1080 Darboğaz yapar mı?
Ryzen 5 1600 + GTX 1080 - [Solved] - CPUs - Tom's Hardware

Attığınız videolarda bile GPU kullanımının en son seviyelerde olduğunu görebilirsiniz. Hala neyin darboğazından bahsediyorsunuz anlamıyorum.

Attığınız videolarda bile GPU kullanımının en son seviyelerde olduğunu görebilirsiniz. Hala neyin darboğazından bahsediyorsunuz anlamıyorum.
Siz beni Intel fanboyu sandınız herhalde. Mesajlarıma bakarsanız Ryzen sistem önerdiğimi görürsünüz. Tekrar söylüyorum GTX 1080 1080P'de darboğaz yapacaktır. Fakat DSR ile 2K'da kullanabilirsiniz. Bu arada 144Hz olması hiçbir şeyi degiştirmiyor. GTX 1070 bile yer yer 1080P'de tamamını kullanmıyor.

Siz beni Intel fanboyu sandınız herhalde. Mesajlarıma bakarsanız Ryzen sistem önerdiğimi görürsünüz. Tekrar söylüyorum GTX 1080 1080P'de darboğaz yapacaktır. Fakat DSR ile 2K'da kullanabilirsiniz. Bu arada 144Hz olması hiçbir şeyi degiştirmiyor. GTX 1070 bile yer yer 1080P'de tamamını kullanmıyor.
Arkadaşım, sen bu Ryzen 1600'ün GTX 1080'e yaptığı darboğazı neye dayanarak söylüyorsun?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı