kadirz123 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2018 Mesajlar 3.070 Çözümler 10 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2022 #11 İnterceptour dedi: 2060 ekran kartının modeli önemli bir etken, Gigabyte marka ise uzak durun ASUS serisi ya da MSI ise alın. Genişletmek için tıkla... Ne alaka hocam? Aksine MSI Ventus ve Asus TUF gibi seriler çok ısınıyor. Markaya göre değil de modele göre yorum yapılmalı.
İnterceptour dedi: 2060 ekran kartının modeli önemli bir etken, Gigabyte marka ise uzak durun ASUS serisi ya da MSI ise alın. Genişletmek için tıkla... Ne alaka hocam? Aksine MSI Ventus ve Asus TUF gibi seriler çok ısınıyor. Markaya göre değil de modele göre yorum yapılmalı.
mavigezegen Hectopat Katılım 6 Nisan 2022 Mesajlar 755 Çözümler 2 17 Ekim 2022 #12 İnterceptour dedi: 2060 ekran kartının modeli önemli bir etken, Gigabyte marka ise uzak durun ASUS serisi ya da MSI ise alın. Genişletmek için tıkla... 2 sene gigabyte 2060 kullandım ve hiç bir sorunla karsılasmadım , neden böyle söylediginizi merak ediyorum.
İnterceptour dedi: 2060 ekran kartının modeli önemli bir etken, Gigabyte marka ise uzak durun ASUS serisi ya da MSI ise alın. Genişletmek için tıkla... 2 sene gigabyte 2060 kullandım ve hiç bir sorunla karsılasmadım , neden böyle söylediginizi merak ediyorum.
İnterceptour Kilopat Katılım 18 Ocak 2016 Mesajlar 161 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 17 Ekim 2022 #13 mavigezegen dedi: 2 sene Gigabyte 2060 kullandım ve hiçbir sorunla karsılasmadım, neden böyle söylediginizi merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Genel olarak en çok ısınan model olduğu için hocam yoksa kartta kronik problem yok, malzeme kalitesi açısından yazdım. kadirz123 dedi: Ne alaka hocam? Aksine MSI Ventus ve Asus TUF gibi seriler çok ısınıyor. Markaya göre değil de modele göre yorum yapılmalı. Genişletmek için tıkla... Evet hocam haklısınız.
mavigezegen dedi: 2 sene Gigabyte 2060 kullandım ve hiçbir sorunla karsılasmadım, neden böyle söylediginizi merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Genel olarak en çok ısınan model olduğu için hocam yoksa kartta kronik problem yok, malzeme kalitesi açısından yazdım. kadirz123 dedi: Ne alaka hocam? Aksine MSI Ventus ve Asus TUF gibi seriler çok ısınıyor. Markaya göre değil de modele göre yorum yapılmalı. Genişletmek için tıkla... Evet hocam haklısınız.
Marla Singer Gigapat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 8.226 Çözümler 28 17 Ekim 2022 #14 Fiyat çok ucuz sistemi elle test etmeden almayın.